Se svou Mazdou 626 vyjížděla z parkovacího místa, přičemže poškodila vedle stojící Chevrolet Spark. Nesplnila však povinnosti účastníka nehody a ujela aniž by ji nahlásila. „Šetřením policisté zjistili místo pobytu řidičky. Tam si na ni už počkali chodovští policisté,“ uvedl karlovarský policejní mluvčí Pavel Valenta. Při kontrole nadýchala 0,6 promile alkoholu.

Více než dvojnásobek měl v krvi třiadvacetiletý muž z Nejdku, který havaroval ve Staré Roli. Na kluzké vozovce dostal smyk, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do dopravní značky „zákaz zastavení“ a pokusil se z místa nehody utéct. „Od vozu utíkali dva lidé. Hlídce strážníků se je však podařilo oba zadžet a dopravit zpět na místo karambolu,“ uvedl zástupce velitele městské policie Jaroslav Klarner.

Přivolaní policisté zjistili, že pravá přední pneumatika havarovaného vozu byla ojetá pod stanovenou mez. „Řidič se i přes fakt, že nadýchal 1,25 promile, po opakované výzvě odmítl podrobit lékařskému vyšetření krve,“ dodal policejní mluvčí Valenta.