V klesání u Suché ve směru od Černavy řídil kolem šesté hodiny ranní šestačtyřicetiletý muž vůz VW Transporter. V té době převáděl přes silnici čtyři koně jejich majitel.

„Majitel vedl prvního koně, jeho manželka další dva. Kobylka Rita šla v této karavaně poslední, bez dozoru. Řidič se jí snažil vyhnout, ale nepodařilo se mu to a narazil koni do zadku. Ten bohužel náraz nepřežil. Hmotná škoda byla odhadnutá na 40 tisíc korun,“ popsal nešťastnou událost Pavel Valenta, mluvčí karlovarských policistů.

Při další včerejší nehodě už ale šlo o lidské životy. Při výjezdu z Krokovy ulice na silnici I/6 nedala šedesátiletá řidička přednost vozu audi jedoucímu ve směru na Prahu.

Po nárazu bylo audi odraženo do protisměru, kde se střetlo s právě projíždějícím nákladím vozem tatra. Do vozu ženy, která nehodu způsobila, pak následně narazilo další auto. „Všichni tři řidiči skončil v nemocnici. Dechová zkouška vyloučila u viníka nehody alkohol,“ uvedl Valenta.

Nejhůře dopadl řidič vozu audi, který utrpěl těžká zranění. Zbylým dvěma ošetřili lékaři zranění lehká. Hmotnou škodu vyčíslili policisté na 180 tisíc korun.

„Na nehodu upozorňovali i v rádiu,“ řekl Jan Dvořák, který v té době přijížděl do Karlových Varů. „Do města jsem proto raději sjel po staré pražské,“ dodal.