Řekněte zastupitelům svůj názor!

Na třídě T.G.M. se v pátek při Prima Dni s Deníkem bude diskutovat o tom, co vás zajímá. Co si myslíte například o rekonstrukci Sokolovské ulice nebo nové KV Aréně? Obáváte se dalších nešetrných zásahů při rekonstrukci památek v centru lázní? Chcete vědět, jak se stará magistrát o okrajové části našeho města?

Přijďte nám říct svůj názor nebo se sami zeptat politických představitelů města na problémy, které vás trápí. A nemusí se to týkat jenom uvedených témat. Pište své otázky už teď na adresu Karlovarského deníku redakce.kvary@denik.cz – vaše názory nás zajímají!

Zábava, hudba, tanec, zpěv i autogramiáda mistrů…

Prima Den s Deníkem v Karlových Varech se koná 26. června od 15 hodin na třídě T. G. Masaryka (na rohu před Národním domem).

Co vás čeká? Kulturní program, ve kterém se představí herec Lumír Olšovský. Dále vystoupí hudební uskupení TRI FANKY se starostou O. Teuberem z Nového Kostela. Své umění předvedou Vesnické mažoretky a zpěvák skupiny REACH z Uherského Hradiště Jarda Plšek.

Na akci se dále představí hráči mistrovského extraligové celku HC ENERGIE Košťál, Hluchý a Melenovský, kteří budou podepisovat přílohu Deníku „Mistři!“

Přijďte také, těšíme se na vás!