A zápas to byl jako na houpačce. Ostrováci nejdříve vedli, když již v 6. minutě skóroval Ondřej Nýber, poté museli dohánět jednobrankové manko, když se za hosty trefili přesně mezi tři tyče Martin Hurka a Marek Čepelák.

Nelze opomenout ani neproměněnou penaltu v podání hostů, která by zcela jistě změnila ráz utkání. Jenže po změně stran přidal Ostrov na obrátkách a dvěma góly z kopaček Františka Nedbalého dokázal otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch. Motorlet však dokázal v závěru zápasu, přesněji v 83. minutě, vyrovnat, když se do střeleckých statistik zapsal Dominik Kostka. Poté následoval penaltový rozstřel, který přetavili Ostrováci v druhý, bonusový bod.

FK Ostrov – FK Motorlet Praha 3:3 (1:2) – PK 4:3. Branky: 6. Nýber Ondřej, 57. a 77. Nedbalý František – 11. Hurka Martin, 38. Čepelák Marek, 83. Kostka Dominik. Rozhodčí: Hodek. ŽK: 3:2. Diváci: 275.

FK Ostrov: Süttö – Janda, Vondráček, Rašman, Dušek – Vrba (74. Kostka), Kobera, Matoušek (89. Toth), Plos (78. Liška) – Nedbalý, Nýber.