Ty proměnily svůj výjezd pod Vladař, přesněji do Žlutic, v dvouciferné vítězství, když tamní béčko zničily jedenácti góly, čímž se udržely na dostřel první příčce, na kterou ztrácejí tři body. Navíc v dresu Dalovic si připsal na konto čtyři branky záložník Vitalij Mychajljuk.

Zahanbit se však nedala ani vedoucí Kolová, která tvrdila v souboji s horaly z Nových Hamrů roli favorita. Od úvodních minut byli Kolováci lepším týmem, což dokázali vyjádřit i gólově, když nakonec z toho bylo sedmibrankové vítězství.

Naplno bodoval i třetí v pořadí Bečov, který se představil na půdě Božičan. Tam sice dvakrát musel dohánět gólové manko, ale nakonec to byl on, kdo se radoval z výhry, když z toho bylo pětibrankové vítězství.

Důležitou výhru uzmul na půdě nejdecké rezervy sedlecký KSNP. Ten rozhodl na stadionu Limnice o svém vítězství až dvěma góly v závěrečné desetiminutovce, když tak definitivně zlomil veškerou snahu domácího celku na bodový zisk.

Marně vyhlížela svého soupeře Březová, když tým z Děpoltovic kvůli nedostatku hráčů k duelu nedorazil, a tak si udělala Jiskra nedobrovolné volno.

Karlovarští hurricani udolali havířovský Slovan osmi góly.
Havířov uzemnil až šutér Klápa

Zpátky na zem řádně usadily Vojkovice horaly z Perninku, kterým přichystaly na hřišti v Poohří šestibrankovou nadílku, když čtyři z nich měl na svědomí střelecky naladěný kanonýr Marek Matoušek. Pro Vojkovičáky to bylo vítězství o to cenné, jelikož se hrálo o pověstných šest bodů. Pátý bod v soutěži urvaly předposlední Verušičky, které hostily toužimskou rezervu, se kterou uhrály nerozhodný výsledek.

Okresní přebor mužů, 9. kolo

Nejdek B – Sedlec 1:3 (0:1). Branky: 50. Vašek Jan – 8. Krejsa Petr, 81. Patera Radek, 88. Coubal Jan.

Žlutice B – Dalovice 0:11 (0:5). Branky: 16. , 19. , 21. a 53. Mychajljuk Vitalij, 17. Stolín Tomáš, 21. vlastní, 48. a 78. Harvánek Marcel, 55. Bubla Milan, 64. Lorenz Michal, 86. Sochor Aleš.

Vojkovice – Pernink 6:1 (6:0). Branky: 1. , 15. , 26. a 39. Matoušek Marek (1 PK), 33. Petrus Jan, 44. Pavlíček Aleš – 71. Chára Lukáš.

Verušičky – Toužim B 1:1 (1:1). Branky: 17. Kubka František – 42. Havlovic Josef.

Kolová – N.Hamry 7:0 (3:0). Branky: 9. Kaksch Rudolf, 30. Šebeš František, 33. Štěpán Radek (PK), 48. Gábner Jakub, 66. Řezáč Martin, 70. Sedláček Jiří (PK), 80. Pokrupa Petr.

Božičany – Bečov 3:5 (0:1). Branky: 51. Boguský Michal, 63. a 77. Petr Marcel – 5. a 68. Bílý Tomáš, 80. Gaspár David (PK), 85. Brandejský Josef, 90. Borek Tomáš.

Březová – Děpoltovice (nehráno, soupeř se k utkání nedostavil).