I když se nezaujatému divákovi muselo utkání líbit, jelikož se hrálo útočně, s mnoha šancemi na obou stranách, domácí trenér Oldřich Abrhám byl opačného názoru. „Já mám k utkání mnoho výhrad. Teď mám na mysli vůči svým hráčům, nikoliv vůči rozhodčím," začal se kouč ohlížet za utkáním.

Už nepříjemné bylo to, že do zápasu nemohli nastoupit vykartovaní Hucl a Tůma. „Tím to všechno začalo. Změnil se ráz celého týmu a všechno jsme museli předělat. První minuty byly z naší strany velice špatné. Hráli jsme hodně z hloubky a pasivně. Navíc se nám nedařily přihrávky a další činnosti, na kterých si zakládám," pokračoval v rozboru utkání.

Ve druhém poločase se domácí zlepšili a podařilo se i zásluhou Jaroslava Nerada vyrovnat. „Jenomže téměř z protiútoku jsme dostali branku na 1:2. Dokážu odpustit hráčům taktické či technické nedostatky. Ale neodpouštím to, když hráči zápas vypustí a doslova ho neodjezdí po prdeli," zlobil se Abrhám.

Arsenál působil aktivněji. „Jednoduše byli lepší. My jsme si vyhrát nezasloužili," přidal.

Problémy dělali domácí obraně především útočníci Gibala a Ndiaye. Hráli hodně agresivně a důsledně se drali do zakončení. „Oba hráči mají svoji kvalitu. Chtějí se prosadit v souboji jeden na jednoho a chtějí vstřelit branku," dodal na závěr.