Na půdě nováčka totiž rezerva Bochova neponechala nic náhodě a zaslouženě si odvezla plný počet bodů. Jako jediný tým tak proplouvá podzimní částí bez ztráty bodu. I tentokrát Bochováci značně profitovali ze střeleckých vloh svých krajských áčkařů, kteří se postarali o všech šest branek. Dvakrát se radovali ze vstřelené branky Martin Janáček, Jiří Bláha i Kamil Pacinda. Pro posledně jmenovaného to pak byla devatenáctá trefa v soutěži.
Souboj o horský trůn nakonec lépe zvládli v duelu s Potůčky horalé z Perninku v čele se znovuzrozeným kanonýrem Janem Jandou, který si připsal na své konto hattrick. Celkem pak Potůčky musely v domácím prostředí skousnout šestibrankový příděl, a to i přesto, že v jejich dresu zaznamenal tři góly útočník Miroslav Šípek, ale tentokrát to na body nestačilo.

Další šestibrankový příděl se odehrál v Děpoltovicích, tam neuspěla pilská rezerva, která však držela po prvním poločase s tamním výběrem nerozhodný stav. Až po změně stran Děpoltovice přidaly na střeleckých obrátkách a dovedly duel do vítězného konce. Šestibrankové vítězství slavily i Počerny, které si na svém hřišti poradily s rezervou Sedlece. Nejpilnějším střelcem Počeren byl Jakub Slaměnko, který zařídil polovinu branek svého týmu.
Namále měly v šestém kole Dvory, které vedly po prvním poločase nad Štědrou čtyřbrankovým rozdílem, ale po obrátce stran a stíhací jízdě soupeře nakonec z toho byla pouze jednobranková výhra. Třetí výhru brala hroznětínská rezerva, která si překvapivě, ale zaslouženě poradila s mladíky v dresu Slavie Junior. Na tři body dosáhly na svém pažitu Verušičky, které prohrávaly s Hájkem po první půli jednobrankovým rozdílem, ale po změně stran zlepšily střeleckou mušku a třemi góly otočily ukazatel skóre ve svůj prospěch.

Výsledkový servis:
Počerny – Sedlec B 6:1 (3:0). Branky: Slaměnko Jakub 3, Rubický Daniel 2, Sluka Pavel – Kozel Oldřich.

Potůčky – Pernink 3:6 (0:4). Branky: Šípek Miroslav 3 – Janda Jan 3, Braný Miloš, Horvát Tomáš, Suszka Jiří.

Hroznětín B – Sl. Junior KV 3:0 (1:0). Branky: Kubík Miroslav, Schneider Martin, Kroupa Roman.

Děpoltovice – Pila B 6:1 (1:1). Branky: Švec Petr, Koteš Lukáš, Šiler Jan, Bičaník Pavel, Čech Ondřej, Hertl Daniel – Šimůnek Vlastimil.

Dvory – Štědrá 4:3 (4:0). Branky: Tomek Josef 2, Bažata Lukáš, Bošiak Adrian – Machala Ivo, Sitek Martin, Sekerák Petr.

Verušičky – Hájek 3:1 (0:1). Branky: Vaněček Josef, Kubka František, Berky Jakub – Perenčaj Dušan.

Stanovice – Bochov B 1:6 (1:4). Branky: Langmaier Radek – Pacinda Kamil 2, Janáček Martin 2, Bláha Jiří 2.