Pro chebský tým to byl další důležitý krok k celkovému prvenství v soutěži. A nebylo divu. Druhé v pořadí Královské Poříčí totiž zvládlo ve velkém stylu sokolovské derby na půdě předposledního Habartova, kterému nasázelo sedm branek.

Tím se tak udrželo v těsném závěsu za fotbalovým trůnem, na který ztrácí pouhý bod. Naopak zaváhání Žlutic využil sedlecký buldozer, který v domácím prostředí bez větších problémů shrnul jedenáctku Chyše, která nakonec mohla být ráda pouze za pětibrankový világoš. Sedlec se tak přiblížil třetímu místu na rozdíl jednoho bodu.

Velké překvapení se zrodilo na půdě posledních Božičan, tam totiž zamířily v roli favorita Citice, které však řádně vyhořely, a nakonec musely skousnout prohru rozdílem dvou branek.

Pro Božičaňáky to tak byla čtvrtá výhra v soutěži, která je přiblížila na dostřel předposlednímu Habartovu, na který ztrácí jeden bod. V sokolovském derby, které bylo na pořadu v Rotavě, kde se tamní výběr postavil Kynšperku, se body po nerozhodném výsledku dělily, když následný penaltový rozstřel ovládla Rotava, která tak brala druhý bonusový bod.

Krajská soutěž dorostu
Rotava – Kynšperk 2:2 (1:1) – PK 3:0. Branky: Böhm Petr, Větrovec Tomáš – Nguyen Tuan Anh, Partyngl Daniel.

Božičany – Citice 3:1 (1:0). Branky: Sivák Antonín, Kuča Patrik, Makuńa Nikolas – Čech Jakub.

Březová – Svatava 5:2 (2:1). Branky: Pastier Lukáš 4, Boukal Pavel – Fülöp Dominik, Tříska Jan.

Kynžvart – Žlutice 3:0 (1:0). Branky: Kutil Dominik, Tomčík David, Svoboda Michal.

Habartov – Kr. Poříčí 0:7 (0:4). Branky: Vogl Jakub 2, Krček Michael 2, Valašík Martin, Petráček Ondřej, Smatana Pavel.

Sedlec – Chyše 5:0 (4:0). Branky: Čáp Ladislav 2, Patera Radek, Bílý Patrik, Kostolecký Karel.