Ve 26. pokračování krajské I. B třídy brali na svém pažitu senzační výhru, a tím i důležité tři body fotbalisté Božičan. Ti totiž pokořili dvoubrankovým rozdílem rezervu Královského Poříčí.

Lídr tabulky Skalná si doma poradila tříbrankovým rozdílem s jedenáctkou ostrovské rezervy, a tím si upevnila vedoucí pozici a také přiblížila postup do krajské I. A třídy. Jedenáctka Útviny tříbodově vybrakovala půdu tepelského Sokola, a dále tak zůstává ve hře, stejně jako další celky z popředí tabulky, o postup do krajské I. A třídy. Vítězství si připsali na své konto i hráči Hroznětína, kteří uspěli na hřišti Lokte, který je taktéž v bitvě o postup do vyšší soutěže.

V neděli pak v krajské I. B třídě byla na programu dvě utkání. Obě vyhrály domácí týmy. Sedlec si připsal na své konto vítězství nad týmem Dolního Žandova, který se po porážce navrátil na poslední příčku krajské tabulky. O velkou senzaci se pak postarali fotbalisté Jáchymova, kteří v domácím prostředí pokořili jedenáctku Kynšperka, které tak připravili čtvrtou porážku v sezoně.

I. B třída

Teplá – Útvina 1:3 (1:1)
Branky: Rác Milan – Olejník Pavel 2, Hejkal Marek.

Loket – Hroznětín 0:2 (0:1)
Branky: Michlík Jan, Klas Jiří.

Skalná – Ostrov B 3:0 (2:0)
Branky: Holý Jiří 2, Novák František.

Božičany – Královské Poříčí B 2:0 (2:0)
Branky: Žemlička Pavel, Petr Marcel.

Sedlec – Dolní Žandov 3:1 (1:1)
Branky: Kováč Michal 2, Halaburt Jiří – Kundrát Štefan.

Jáchymov – Kynšperk 2:1 (0:0)
Branky: Lešťan Radek, Hekel Pavel – Packert Daniel.