Titul podzimního mistra soutěže vybojovala březovská Olympie, která si na první příčce vybudovala před zimní přestávkou slibný šestibodový náskok, když ve třinácti odehraných kolech desetkrát vyhrála a třikrát remizovala.

Březová navíc jako jediný tým neokusila během první části soutěže hořkost porážky. Na druhém místě přezimuje nejdecký FK. I ten tak má řádně našlápnuto k vysněnému snu, a tím je návrat do krajského přeboru. Nejdek si v podzimní části připsal na své konto devět výher, dvě remízy a dvě prohry.

Navíc k tomu připojil nejlepší mušku, která se zastavila na 42 nastřílených gólech. I v obraně si vedli Nejdečáci velmi dobře, když ve třinácti zápasech pouze jedenáctkrát inkasovali. 

Na třetím místě skončila Lipová, která prakticky přišla o lepší postavení v tabulce ve svém závěrečném vystoupení, ve kterém podlehla právě Nejdku 1:7. Tím tak ztrácí na druhý Nejdek v tabulce čtyři body, na Březovou to pak je bodů osm.

Pod bednou zůstala Nová Role, která brala na podzim sedm výher, tři nerozhodné výsledky a tři porážky. Na páté příčce I. A třídy přezimuje nováček z Kynšperka, který střídal dobré výkony s horšími. Na šesté pozici zakončila svou podzimní pouť karlovarská Lokomotiva a sedmou příčku obsadil nováček ze Skalné.

Na osmou pozici se probily Kraslice, a na deváté příčce skončila Rotava. Desáté místo patří Dolnímu Rychnovu a jedenáctá pozice Habartovu. Dvanáctý skončil nováček z Útviny a na třináctém místě se ziskem devíti bodů nováček soutěže z Lokte. Vše pak uzavřely na čtrnáctém místě Dalovice, které nasbíraly pouze sedm bodů.