Domácí tým je v aktuální tabulce na druhém místě. „Je to hodně náročný soupeř. Byl jsem se na nich podívat v Chomutově, kde dokázali i v deseti otočit vývoj utkání na 3:2. Podle mého mají ambice hrát druhou ligu. To ale neznamená, že tam pojedeme už předem jako poražené ovce," říká před utkáním kormidelník Oldřich Abrhám.
Po utkání s Kladnem, které skončilo výsledkem 2:2, byl trenér Abrhám hodně naštvaný. Není se čemu divit. Jeho tým předvedl v obraně několik chyb. „Snažíme se na defenzivě pracovat každý trénink. Jak se říká, to je to místo, kde nás tlačí bota.   Snažili jsme se udělat několik změn oproti zápasu s Kladnem, ale zatím nebudu přesnější. Ještě to nemáme úplně dořešené," pokračuje.


Jinými slovy dochází ke změnám v sestavě. „Ano. Někdo zahrál lépe, jiný zase hůře. Musím ale přiznat, že výkonnost některých hráčů v utkání se mi opravdu nelíbila. Podle mého je pár hráčů, kteří duel s Kladnem nezvládli psychicky, a to jejich výkon srazilo dolů. Vidím hráče na tréninku, poznal jsem je i při přípravných zápasech a jednoduše předvedli úplně něco jiného než, když jsou po psychické stránce v pohodě," vysvětlil kouč Oldřich Abrhám, proč dojde ke změnám v základní jedenáctce týmu.


Karlovy Vary jsou stále farmou Baníku Sokolov a nabízí se tak otázka, zda nebude 1. FC posíleno o nějakého hráče ze Sokolova. Navíc, když Baník už hraje v sobotu dopoledne. „Je to stále v jednání. Každý týden máme schůzku s vedením a trenéry Baníku a řešíme, zda si někoho budeme moci vypůjčit. Momentálně je situace taková, že konkrétní počet hráčů a ani jejich jména zatím neznáme," dodává.