Duel Buldoků s Tatranem Sedlčany byl ze začátku utkání velice opatrný. „Nevím proč, ale kluci byli zbytečně nervózní. Celý první poločas kazili hodně přihrávky. Až v jeho závěru jsme se zlepšili, kdy jsme mohli jít do vedení,“ začal hodnotit utkání trenér Karel Tichota.

Buldoci se prosadili až ve druhém poločase, a to hned třikrát. „Zlepšili jsme se v koncovce, na přihrávce, ale hlavně Martin Psohlavec dokázal vyhrát tři hlavičkové souboje, ze kterých jsme se následně prosadili. Klukům jsem po utkání poděkoval,“ dodal Tichota.

Další dva zástupci z Karlovarského kraje tak úspěšní nebyli. Viktoria Mariánské Lázně uhrála na vlastním hřišti bod, když duel s Admirou Praha rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých byli po výsledku 1:1 hosté úspěšnější.

„Utkání ukázalo, že hostující Admira Praha je velice kvalitní tým, a tak v konečném součtu jsem s bodem spokojený, i když jsme měli pokutové kopy dobře rozehrané a mohli jsme mít i body dva, ze kterých bych samozřejmě měl větší radost,“ svěřil se po divizním zápase Stanislav Purkart, trenér Viktorie Mariánské Lázně.

FK Ostrov se ani na třetí pokus nedočkal na vlastním hřišti bodového zápasu. Tentokrát neuspěl v duelu s Dobříší poměrem 1:3. Do listiny střelců se jako jediný na straně „efka“ zapsal Milan Novotný v 8. minutě. Hosté ale dokázali rychle vyrovnat Maryškou a ve druhé půli otočit vývoj celého utkání ve svůj prospěch.