Vítězství. Důležitou výhru 3:2 si připsali na své konto karlovarští Buldoci ve třetím kole České fotbalové ligy. V domácím prostředí si poradila družina trenéra Stanislava Purkarta s věhlasnou rezervou pražské Sparty. Tým nabitý fotbalovým mládím dělal ze začátku Karlovarákům velké problémy. Dvakrát Buldoci v utkání prohrávali, nakonec se však týmovým duchem prokousali k zasloužené výhře. I když byl soupeř fotbalovější, domácí bojovali na hřišti do posledního dechu a to se jim zlatě vyplatilo.

„Hodně nás v utkání poznamenala prohra, kterou jsme utrpěli ve druhém kole v Plzni. V první půli jsme byli nervózní a zbytečně někdy kazili. Ve druhé už se to rapidně zlepšilo a soupeře už jsme nepustili do vážnější šance,“ vypočítával karlovarský kouč Stanislav Purkart.

Trenéra potěšil i autor vítězné trefy střídající Marián Geňo. „Vyšlo nám střídaní. Marián hrál s velkou chutí a my na něj vsadili. I když jsem za stavu 1:2 byl hodně na vážkách nakonec se nám podařilo utkání zvládnout,“ oddychl si trenér Buldoků a hned dodal: „Pomohli nám i fanoušci, kteří nás v utkání zejména pak ve druhém poločase značně povzbudili.“