„Čeká nás soupeř, který je jednou velikou neznámou a to z důvodu, že je farmou Hradce Králové. Může proti nám nastoupit hned pět prvoligových hráčů, ale také nemusí nastoupit nikdo," varuje před Převýšovem trenér Oldřich Abrhám.


Podle všech prognóz by k odložení utkání kvůli počasí dojít nemělo. „Odkládá se hodně utkání, ale podle zpráv, které máme, tak se hrát bude," přidává Abrhám. Karlovy Vary se snaží produkovat hru, která se musí divákům líbit. Ofenzivní pojetí hry a mnoho šancí jsou jasným důkazem. „Jenomže nesbíráme body. Z těch tří zápasů, co jsme odehráli, jsme měli získat minimálně sedm bodů. Máme jen dva. My nemáme problém v systému hry nebo v rozestavení. Naše výkony sráží individuální chyby," vypočítává trenér.


Takže chybí body. Jak je ale co nejrychleji získat? Na to Oldřich Abrhám odpověděl: „Nemyslím si, že bychom měli hýbat s rozestavením a herním stylem. To nám podle mého nepomůže. My se musíme vyvarovat takových chyb, jaké jsme předvedli v defenzivě v utkání s Vltavínem. Do Převýšova nejedeme se sklopenými hlavami. Naším cílem je vyhrát a uděláme pro to maximum," slibuje kouč. Do utkání s Vltavínem obléklo dres Buldoků i pět hráčů Baníku Sokolov. „Stále jednáme o nějakém dalším  posílení. Teď nejsem schopen říci, kolik hráčů budeme mít k dispozici, ale někdo tu určitě bude," dodává Abrhám.