Oba celky rozehrály zápas takzvaně od podlahy. „Bylo to hodně tvrdé, ale nutno podotknout, že férové. Bojovalo se o každý míč a soupeři si nic nedarovali zadarmo," poznamenal po utkání trenér Pavel Medýnský. Úvodní poločas patřil brankově hostům. Ve 45. minutě dostal pas za obranu Petr Janda I. a přehodil vyběhnutého Hudečka. „Bylo to jako přes kopírák. V Králově Dvoře jsme zahrávali standardku, trefili soupeře a ten nám dal z brejku gól. Tady to bylo úplně stejné," zlobil se Medýnský.

Přitom po herní stránce vyšel úvodní poločas ve prospěch Buldoků. „Měli jsme častěji míč pod kontrolou, ale nedokázali jsme se střelecky prosadit. To je naše největší slabost, na kterou doplácíme," přiznal trenér. Ve druhém poločase Buldoci zabrali a až po deseti minutách pustili Meteor přes půlku hřiště. „Přál jsem si, aby se nám povedlo brzy vstřelit branku. To se nám povedlo. Tím jsme se uklidnili a ještě více si hráči věřili, že jsou schopni vstřelit další gól," přidal Medýnský.

Vítězný gól vstřelil Marián Geňo v 70. minutě z pokutového kopu. „Měli jsme i další možnosti. Ty bohužel zůstaly nevyužité. Například střídající Řezáč si vypracoval řadu šancí, kdyby jich dal jen desetinu, tak by hrál vyšší soutěž," dodal Medýnský.

K. Vary – Meteor Praha 2:1 (0:1). Branky: 62. a 70. Geňo (druhá z pk) – 45. Janda. ŽK: 1:0 (89. Nerad). Rozhodčí: Makovička – Průcha, Vrzal, DS Kruliš. Diváci: 110.

Karlovy Vary: Horňáček – Jankovský, Stehlík, Pachta, Tůma, Nerad, Hudec (63. Plechatý, 90. Staněk), Hucl, Altman (46. Řezáč), Geňo (87. Špírek), Šollar (84. Ivasko). Trenér: Medýnský.

Meteor Praha: Kohlbeck – Hauer, Kadlec (73. Junek), Ptáček, Janda I. (67. Vobořil), Fíček, Minárčik, Štefan, Janda II., Jovanovič (85. Moudrý), Maxa (64. Hruška). Trenér: Pleticha.