V pětadvacátém kole krajského přeboru dorostu si s velkou chutí zastříleli dorostenci chebské Hvězdy, když na svém pažitu rozstříleli výběr Toužimi jedenadvaceti góly, čímž vytvořili nový rekord soutěže.

Chebské derby pak ovládly nad chebským FC Mariánské Lázně, jež se tak bodově dotáhly na vedoucí pozici, kterou hájí Ostrov, ten měl tentokrát naordinováno volno. Tři body zajistil dorostencům Aše v souboji s Teplou jediný kanonýr, a to Jan Bílek, který zařídil všech pět brankových radostí svého týmu.

Sokolovské derby, jež bylo na programu v Kynšperku, který hostil na svém pažitu Chodov, nakonec vyhráli dvoubrankovým rozdílem domácí hráči.

Karlovarské derby, které se hrálo na stadionu na Růžovém Vrchu, bez problémů ovládla karlovarská Lokomotiva, která pokořila Nejdek šesti góly. V souboji tabulkových sousedů pak Horní Slavkov doma udolal jedenáctku Františkových Lázní, a v tabulce se tak posunul již na čtvrtou pozici, zatímco Frantovky padly na příčku pátou.

Krajský přebor dorostu

Hvězda Cheb – Toužim 21:0 (6:0)
Pět branek vítěze obstaral Jan Neumann, čtyřikrát se zapsal do střelecké listiny Lukáš Daniel, třikrát Václav Valenta, Patrik Duda a po jedné brance ještě zaznamenali Chebáci Jan Kotrč, Jakub Anděl, Štefan Altman, Václav Hampl, Ondřej Klepáček a Elemír Jakobec.

Kynšperk – Chodov 4:2 (2:2)
Po vyrovnaném prvním poločase, kdy se za domácí trefil přesně mezi tři tyče dvakrát Daniel Packert a za hosty Jakub Tůma a Ondřej Žižka, rozhodl Kynšperk o svém vítězství po změně stran, když se do střeleckých statistik zapsali Karel Černý a Lukáš Kaucký.

FC Cheb – Mariánské Lázně 0:5 (0:4)
Všech pět branek vítěze si připsal v rámci chebského derby na své konto jediný hráč, a to mariánskolázeňský ostrostřelec Jan Bílek.

Teplá – Aš 1:2 (1:1)
Aši zařídil důležitou výhru nad posledním celkem tabulky dvěma zásahy do černého Witold Skwierawski. Za domácí výběr poté obstaral čestný úspěch Aleš Stiefler.

Loko K. Vary – Nejdek 6:2 (3:0)
Dvakrát zamířil do branky hostů Jan Žampach a po jednom gólu zaznamenali Vojtěch Vacek, Pavel Veselý, Dominik Pahr a David Malcát. Za Nejdek pak skórovali Sebastian Richtárech a Jakub Vosmek.

Horní Slavkov – Františkovy Lázně 1:0 (1:0)
Hubené vítězství domácímu týmu vystřílel již v prvním poločase úspěšný střelec Miroslav Navrátil.