1.FC K. Vary – Aritma 3:1
První minuty nic zajímavého nepřinesly. Až v 10. minutě se po klepnutí Psohlavce dostal do zakončení Nerad, ale jeho střelu gólman Vyškovský pokryl. O čtyři minuty později na druhé straně zahrozil Pivrnec, ale jeho rána postrádala razanci. Ve 22. minutě se příznivci karlovarského fotbalu mohli radovat. Dvojice Benda – Plechatý vybojovala míč. První jmenovaný našel na hranici šestnáctky Mariána Geňa a ten střelou k levé tyči poslal Buldoky do vedení.
Jenomže Aritma nepřijela jen na návštěvu. Z první vážnější akce, kterou si vypracovala, dokázala srovnat. Ve 34. minutě si Miroslav Müller zpracoval míč ve vápně a jeho rána našla svůj cíl. Následně mohli jít domácí opět do vedení, ale Pouček nebo Nerad nedokázali přesně zakončit. Druhý poločas přinesl rychlejší pohyb od obou celků a jako první si vytvořili vážnou šanci hosté. Ivan Pánek deset minut po změně stran nastřelil tyč. Ale do vedení šli opět domácí Buldoci. V 58. minutě si na centr z přímého volného kopu naskočil Jarda Nerad a hlavou se nemýlil. Pak přišla chybička rozhodčích, kteří nesprávně odmávali a odpískali hostům ofsajd, když mohl jít Müller sám na brankáře. Střelcem utkání byl bezesporu Marián Geňo a své umění potvrdil v 77. minutě, když uklidil do branky míč po akci Lukáše Poučka. V následujících minutách se hra hodně kouskovala díky střídání a nic vážného se již nestalo. Tři body tak brali domácí Buldoci.
Branky: 22. a 77. Geňo, 58. Nerad – 34. Müller. Poločas: 1:1. Rozhodčí: Langmajer, Mudra, Pastyřík,. ŽK: 1:3. Diváci: 75.
Karlovy Vary: Dvořák – Kucalas, Pouček (89. Dušek), Oslovič, Plechatý (74. Pěkný), Tvrzník, Nerad (80. Joza), Psohlavec, Benda (82. Lhoták), Geňo (86. Machala), Vrtělka. Trenér: Tichota.

Hvězda Cheb – Rokycany 4:2
Také Chebští se na jaře dočkali, po třízápasové šňůře bez vítězství konečně zabrali a tým Rokycan porazili 4:2. Vítězství to bylo zasloužené a určitě přišlo v hodině dvanácté. „Jsem samozřejmě spokojený, že jsme konečně zvítězili," svěřil se Jiří Vaňura, trenér Hvězdy Cheb, který byl po porážce v derby s Mariánskými Lázněmi hodně zklamaný. „Myslím, že jsme si vítězství zasloužili. Vedli jsme už 2:0, potom se soupeři podařilo do konce poločasu srovnat, ale ve druhé půli už jsme byli jasnými pány na hřišti a soupeře jsme takřka k ničemu nepustili a vstřelili mu další dvě branky. Je to o to víc cenné vítězství, neboť v nastávajících dvou kolech jedeme na půdu soupeře a kluci si nejen potřebovali dodat potřebné sebevědomí, ale navíc se i ujistit, že dokážeme hrát se soupeři, kteří chtějí hrát fotbal, vyrovnanou partii. Nejhorší pro nás jsou týmy, které nakopávají dlouhé balony, netvoří hru, zvlášť pak když se hraje na umělém trávníku. Doufám, že si z následujících dvou zápasů venku přivezeme nějaký bod a navážeme na výhru s Rokycany," přeje si Vaňura.
Branky: 24. Martinec, 75. Martinec, 27. T. Rolník, 81. Šneberger – 30. (PK) a 81. Černý
Hvězda Cheb: Martinec T. – Šaliga, Netrval, Rolník T. (88. Balák), Lacina, Šneberger, Hudeček, Čížek, Fidler (61. Dobeš), Martinec D., Krupička. Trenér: Jiří Vaňura.

Táborsko B – Viktoria M. Lázně 4:1
Mariánskolázeňští si byli vědomi síly soupeře. Ta se pak také projevila i na výsledku. „Klukům nemohu nic vytknout. Myslím, že podali výkon na hranici svých možností. Vedli jsme sice 1:0, ale před koncem poločasu jsme inkasovali a ve druhé půli jsme dostali další tři góly. Nedá se nic dělat, boj o záchranu pokračuje," řekl Michal Drahorád, kouč mariánskolázeňské Viktorie.
Viktoria M. Lázně: Šmejkal – F. Drahorád, Hadač, Bílek, Novák, Kotous, Švejda, Jakubík, M. Drahorád, Kafka, Labai. Trenér: Drahorád.