Hustující tým, který dorazil pouze s jedenácti hráčkami, za to draze zaplatil. Poprvé se měnil ukazatel skóre již ve 2. minutě, kdy se do střeleckých statistik zapsala Denisa Jandová. O minutu později, tedy ve 3. minutě, už to bylo o dvě branky, když se brankově radovala chyšská Tereza Vavriková.

Do konce prvního poločasu ještě domácí hráčky pětkrát gólově udeřily. Po změn stran už to byla v podání chyšského výběru pod taktovkou koučů Holého a Nekvapila pořádná fotbalová labutí píseň. Chyšandy tak nakonec slavily dvouciferné vítězství, pod které se podepsala hattrickem Iveta Stojkovičová a čtyřmi zásahy Jessica Vargová.

Podzimním mistrem se stal Pavlíkov a vicemistrem Chyše, která ztrácí na první místo tři body. Na třetím místě pak v tabulce přezimuje Sahara Vědomice. Tabulku střelkyň ovládla za 18 gólů Lucie Churanová z Pavlíkova. Druhá je pak s dvanácti kousky chyšská Iveta Stojkovičová. Třetí místo patří za devět branek Štěpánce Lukešové z Ervěnic.

Sokol Chyše – FK Teplice B 13:0 (7:0). Branky: 2. a 60. Jandová Denisa, 3. Vavriková Tereza, 20. Janochová Hana, 23. , 27. , 67. a 78. Vargová Jessica, 24. , 62. a 86. Stojkovičová Iveta, 35. Chárová Barbora, 75. Šebková Klára.

Chyše: Grůzová – Zubzandová, Čepilová, Chárová, Pechátová – Svobodová, Janochová, Stojkovičová, Cardová – Jandová, Vavriková (stř. Anušová, Vargová, Šebková). Trenéři: Holý, Nekvapil.