Bude se na co dívat. První tým tabulky Děpoltovice se představí na půdě třetího Hájku, kde by mohlo dojít k střetu nejlepších kanonýrů jednotlivých týmů. Za Hájek to bude Michal Barth, který má na svém kontě 28 branek, v dresu Děpoltovic pak Ondřej Čech, který prozatím nasbíral na své konto dvanáct gólů.

Druhý Sadov bude hostit jedenáctku předposledních Stanovic, a v tomto souboji bude v roli favorita. Horalé z Potůček se utkají o první mistrovské jarní body v domácím prostředí, ve kterém přivítají tým Počeren.

V Sedleci bude k vidění souboj rezervních týmů, když domácímu Sedleci bude soupeřem pilské béčko. Na stejné vlně se ponese i souboj Žlutic B, které čeká duel s Hroznětínem B. Štědrou prověří na úvod jedenáctka chyšského béčka a první jarní kolo uzavře na žalmanovském pažitu Stružná, která se tu utká v mini derby s Verušičkami.

III. třída, 14. kolo

Sedlec B – Pila B, Potůčky – Počerny, Sadov – Stanovice, Hájek – Děpoltovice, Štědrá – Chyše B, Žlutice B – Hroznětín B (vše sobota, 15.00), Stružná – Verušičky (neděle, 15.00, Žalmanov).