Nejdříve však budou muset zvládnout duel s aktuálně druhou bochovskou rezervou, která však podle přepokladů dorazí bez posil z krajského A-týmu, což může hrát do karet právě fotbalistům z Děpoltovic. V případě výhry by totiž soupeři odskočili na úctyhodných dvanáct bodů, což by už bylo pravděpodobně vstupenkou do okresního přeboru. V případě prohry by se ztenčil náskok na šest bodů.

Jako na houpačce se prezentuje v jarní části Slavie Junior, která by ráda najela na vítěznou vlnu, a to co nejdříve. O víkendu ji sešívaní mohou načít na půdě Stanovic. Pomalu, ale jistě se derou do popředí tabulky horalé z Potůček, kteří přivítají na horském vzduchu celek Štědré. Prakticky o šest bodů bude v domácím prostředí válčit hroznětínská rezerva, která se utká s Hájkem.

Souboj tabulkových sousedů je nachystán ve Verušičkách, kam mají namířeno horalé z Perninku. Přidat další výhru bduou chtít Dvory, těm budou soupeřem Počerny, které si taktéž vedou jako na houpačce. A to nejlepší nakonec. Na pilském Baníku je připraven souboj rezervních týmů. Pilskému béčku, kterému patří poslední pozice, se postaví do cesty sedlecké béčko, které má před soupeřem k dobru sedm bodů.

III. třída, 19. kolo: Potůčky – Štědrá (sobota, 15.00), Děpoltovice – Bochov B (sobota, 16.30), Verušičky – Pernink (neděle, 14.00), Hroznětín B – Hájek (neděle, 15.00), Stanovice – Slavie Junior (neděle, 16.30), Dvory – Počerny (neděle, 16.30, Drahovice), Pila B – Sedlec B (neděle, 17.00).