Ve skupině o první až čtvrté místo bude usilovat toužimské béčko po desetibrankovém výprasku z minulého kola o reparát, který bude chtít složit před svými fanoušky v souboji se Stanovicemi, jež ještě ve druhé části soutěže nebodovaly. Ve druhém souboji pak bude chtít zůstat na vítězné vlně rezerva karlovarského 1.FC, která vyzve ve Dvorech jedenáctku Slavie Junior.
Skupina A: Toužim B – Stanovice (sobota, 17.00), 1.FC Karlovy Vary – Slavia Junior (neděle, 16.00, Dvory).

Ve skupině o páté až osmé místo si bude chtít napravit reputaci Hájek, který v uplynulém kole kontumačně prohrál. Tentokrát se představí na svém hřišti, na kterém vyzve žlutické béčko, tedy jediný tým, který ještě ve skupině nezískal ani bod. Souboj o první místo v tabulce čeká Nové Hamry, které se postaví na svém specifickém hřišti v rámci horalů prozatím vedoucím Potůčkům.
Skupina B: Hájek – Žlutice B (sobota, 17.00), Nové Hamry – Potůčky (neděle, 16.00).

Ve skupině o deváté až dvanácté místo zamíří vedoucí sedlecká rezerva na čerstvý vzduch, přesněji do Abertam, kde se jim postaví do cesty tamní RZ, který ještě v nadstavbové části na body nedosáhl. Ve druhém utkání skupiny se fanoušek podívá na stadion do Sadova, kde bude přichystán souboj rezervních týmů, když vyzve karlovarská Lokomotiva hroznětínskou Olympii.
Skupina C: Abertamy – Sedlec B (sobota, 14.00), Lokomotiva K. Vary B – Hroznětín B (sobota, 17.00, Sadov).

Ve skupině o třinácté až šestnácté místo bude chtít navýšit své bodové konto vedoucí Pila B, která jako jediná ještě neztratila bod. Tentokrát si udělá výlet do Bochova, kde ji vyzve tamní béčko, které však může využít případné posily z krajského A-týmu, což přinese kvalitní podívanou. Naopak o premiérové body bude bojovat na svém pažitu bezbodový Pernink, který bude hostit nevyzpytatelné Počerny.
Skupina D: Pernink – Počerny (sobota, 17.00), Bochov B – Pila B (neděle, 15.00).

Ve skupině o sedmnácté až osmnácté místo se opět půjde na obecní derby, která v předešlých dvou kolech skončila vždy dělbou bodů. Proměnit duel v premiérové vítězství tentokrát budou chtít hráči Otročína, kteří na svém stadionu budou hostit kamarády z Krásného Údolí.
Skupina E: Otročín – Krásné Údolí (neděle, 14.00). ⋌