Milevsko – M. Lázně
NE 17 hodin (hř. Branice)
Po dvou prohraných utkáních divizní skupiny A se budou chtít mariánskolázeňští fotbalisté poprat konečně o body. Tentokrát zajíždějí do Milevska, kde v neděli od 17 hodin sehrají duel s místním týmem ze spodních vod tabulky. „Samozřejmě, že si chceme jet pro body. Už jsme dvakrát za sebou prohráli, ale hlavně v posledním zápase jsme měli určitě na remízu. Je to škoda, ale bojujeme dál. Rozhodně nemůžeme mluvit o nějaké krizi v týmu," upozorňuje Michal Drahorád, kouč Viktorie, který rozhodne o sestavě až na dnešním tréninku.
Hvězda Cheb – Hořovicko
SO 10:15 hodin
Chebské Hvězdě se daří. Zvítězila už ve dvou zápasech za sebou a podle trenéra Milana Koloucha panuje v týmu dobrá nálada a pohoda. „Věřím, že navážeme výkonem na poslední dvě utkání a na domácím trávníku vybojujeme další divizní body. Kluci jsou nažhaveni a mají bojovného ducha, tak věřím, že po zápase budu s výkonem i výsledkem spokojený," věří chebský lodivod. Zápas začíná tradičně zítra dopoledne od 10.15 hodin na stadionu Lokomotivy Cheb.
Karlovy Vary – Zličín
SO 14 hodin
Na stadionku ve Dvorech se bude hrát tentokrát již v sobotu, a to od 14 hodin. „Myslíme si, že v sobotu si najde do Dvorů cestu více návštěvníků než v neděli. Dalším důvodem změny výkopu je i ta skutečnost, že chceme, aby měli hráči o den volna více," říká před sobotním utkáním trenér karlovarských Buldoků Karel Tichota a pokračuje: „Co se týče zápasu se Zličínem, naším úkolem bude jednoznačně bodovat, nejlépe vyhrát. Chceme se držet v horní polovině tabulky a nechceme zbytečně ztrácet body."