Nejvíce branek, a to deset, bylo k vidění ve Františkových Lázních, kam zamířil A tým karlovarského FC, který místní výběr pokořil šesti góly. Na úvod se v dresu Františkových Lázní blýsknul čtyřmi úspěšnými zásahy do černého kanonýr Martin Eisenreich. Toužim sice ve Staré Roli vyhrála první poločas, ve druhém však již jen smutně přihlížela domácímu střeleckému galakoncertu. Tři body za tři vstřelené branky si pak odvezli dorostenci chodovského Spartaku z Aše a Nejdek doma udolal taktéž třemi góly chebský Union. Hráči Ostrova v prvním kole roznesli pětibrankovým přídělem Mariánské Lázně a rezerva karlovarského 1.FC dostala co proto na půdě hornoslavkovského Spartaku. V posledním duelu zahajovacího kola si pak karlovarská Lokomotiva poradila na domácí půdě s Teplou.

Výsledky, I. kolo

Stará Role – Toužim 4:1 (0:1)
Hosté vyhráli první poločas brankou Pavla Titíše, domácí pak ten druhý dvěma góly Dominika Huška. O další dvě branky Staroroláků se podělili Jakub Pajma a Milan Svoboda.

Aš – Chodov 1:3 (0:3)
Chodov rozhodl o svém vítězství již v první půli,. když soupeři vstřelil všechny tři branky. Dvakrát se zapsal do střelecké listiny Jiří Janičo a jednou pak Michal Bečvář. Za domácí výběr obstaral čestný úspěch Michal Bečvář.

Ostrov – Mariánské Lázně 5:0 (3:0)
Proti Mariánkám se dvakrát brankově radoval ostrovský kanonýr Petr Klaus. O další branky domácích se postarali Yevgen Shorban, David Novotný a Jakub Vrba.

Horní Slavkov – 1.FC Karlovy Vary B 6:3 (3:0)
Třikrát se zapsal do střelecké listiny domácí Martin Chmelík, za hosty se pak vezl na stejné vlně Daniel Horvát. Další dvě branky domácích pak vstřelil Lukáš Roubínek. Vše pak uzavřel v podobě pátého gólu hornoslavkovský Kristián Václavík.

Františkovy Lázně – 1. FC Karlovy Vary 4:6 (2:5)
Premiérovou výhru hostům zařidili dvěma góly Libor Marek a Roman Riedl. O zbylé dvě branky Karlovaráků se zasloužili Jan Hodina a Robert Sattler. O všechny branky Františkových Lázní se postaral čtyřgólový Jindřich Eisenreich.

Loko K.Vary – Teplá 3:2 (3:0)
Hráči Lokomotivy vyhráli první dějství třemi góly z kopaček Patrika Bitmana, Jana Žampacha a Vitalie Mykhaylyuka. V dresu hostů poté korigovali ukazatel skóre do konečné podoby Michal Horňák a Lukáš Vlček.

Další výsledek: Nejdek – Union Cheb 3:2 (3:2).