„Soupeř dorazil pouze s jedenácti hráči, poté jeden musel do práce a jeden se zranil, takže nakonec dohrávali v devíti hráčích,“ zklamaně popisoval ostrovský trenér Ivan Filip. Prořídlá soupiska Citic dala již před utkáním na vědomí, že se budou konat gólové hody.

„Citicím se u nás na širokém hřišti nedaří, což se potvrdilo i tentokrát. Od úvodních minut jsme měli utkání pod kontrolou a když jsme vedli po deseti minutách 2:0, bylo jen otázkou, kolik branek nastřílíme,“ podotkl k průběhu prvního poločasu Filip.

Ostrováci potěšili bezmála dvoustovku svých fanoušků, když již po prvním poločase vedli šestibrankovým rozdílem. „Ve druhém poločase úroveň duelu opadla, přesto padaly góly dál a dál. Příležitost tak dostali opět všichni hráči, a nakonec jsme dohrávali zápas v tréninkovém tempu,“ narážel Filip na gólový rekord krajského přeboru, který jeho svěřenci o víkendu navýšili na skóre 14:0. Ostrov si tak připsal na konto pohodovou osmou výhru v soutěži. „Sice jsme utkání vyhráli, ale nic nám nedalo, vůbec nás neprověřilo,“ smutně poznamenal Filip.

Ostrov má v závěrečné fázi podzimní části před sebou náročnou sérii čtyř těžkých zápasů. „Teď to pro nás bude hodně důležité, když postupně poměříme síly s Nejdkem, Novým Sedlem, Lomnicí a Hvězdou Cheb. Tyto týmy nás zcela jistě prověří, jak na tom jsme. Věřím však, že se nám bude dařit i nadále a udržíme první místo,“ dodal závěrem ostrovský kouč.

Kulturistika. Ilustrační snímek.
Naturální kulturistika pohltí o víkendu lázně