První poločas branku nepřinesl, ale šancí měli svěřenci Jindřicha Dejmala více než dost. Dvakrát musel zasahovat hostující gólman Foferka proti střelám Tomáše Vlčka. Ve 38. minutě vypálil nebezpečně kapitán Karel Tichota, ale po jeho dělovce se zaklepalo jenom břevno.

Nejvíce vzruchu v prvním poločase přinesla 44. minuta. Hoareau po minele domácí obrany postupoval sám na branku, brankář Četverik vyrazil skákavý balon rukama daleko mimo vápno a inkasoval červenou kartu. Ze hry byl následně stažen Geňo a nahrazen náhradním gólmanem Bojčukem.

Hosté hráli ve druhém poločase přesilovku, ale příliš toho nevymysleli. Udeřilo tak na druhé straně. V 77. minutě trestal pasivitu hráčů Motorletu Milan Gibala střelou k tyči. Gibala je poslední posila 1. FC a uvedl se nejlépe, jak mohl.

Počet sil na hřišti se vyrovnal v 81. minutě. Hostující Jeníček zajel hodně ostře do Psohlavce a rozhodčí Šedivý vytáhl bez váhání červenou kartu.

Dlouho se ošetřovalo, a tak se nastavovalo pět minut. Ve čtvrté minutě nastavení hosté vyrovnali po rohovém kopu. Hlavičkoval Ondřej Brusch a vyrovnal na konečných 1:1.

Karlovy Vary – Motorlet 1:1

Poločas: 0:0. Branky: 77. Gibala - 90+4. Brusch. Rozhodčí: Šedivý - Pilný, Vítek. DS: Bohuněk. ČK: 1:1 (44. Četverík – 81. Jeníček). ŽK: 1:2. Diváci: 72.

K.Vary: Četverik - Vůjtěch, Tichota, Kubice, Blažek (88. Zápotocký), Hrabáč, Vondráček, Psohlavec, Geňo (45. Bojčuk), Gibala, Vlček (63. Staněk).
Motorlet: Foferka - Pinkas, Hoareau (68. Kučera), Pyšek (46. Brusch), Kučera, Mareš, Musil, Jeníček, Brodský, Jirec, Prošek.