Když po zhruba 70 minutách hry v týmu Květnové střídal Micanku Zoltán Lux, bylo jim dohromady skoro sto let!

Sokol Sadov 1
Sokol Květnová 2


Utkání začalo v pěkném tempu. Hráči se ještě ani pořádně nerozkoukali a už tu byla ruka ve vápně a penalta, kterou bezpečně proměnil sadovský Doležal. Hosté odpověděli soustředěným náporem, který o deset minut později korunoval pěknou brankou 47letý Láďa Valach.

Bohužel to bylo na dlouhou dobu všechno, co se dá o první půli říct. Ve zbytku poločasu se bojovalo ponejvíc v prostředku hřiště a hra plná nepřesností rozhodně pohledná nebyla. Těsně před půlí navíc domácí přišli o Romana Dyka, který po přerušení hry strčil do protihráče a sudí Štěrba ho poslal pod sprchy.

O moc lepší to nebylo ani po změně stran. Hrálo se sice většinou na polovině Sadova, ale o nějakém soustředěném tlaku ze strany Květnové se rozhodně nedá hovořit. Za zmínku stojí akorát dvě šance Budiny, gólem zaváněl zejména jeho přímák přes zeď, který proletěl nad hlavou domácího gólmana kousek nad břevnem.

Celkem zasloužené výhry se Květnováci dočkali až deset minut před koncem, a byl to opět Budina, který zužitkoval pěknou přihrávku střídajícího Zoltána Luxe – taky 47letého!

V závěru měl ještě velkou šanci v 88. minutě Pavlovič, tomu ale Šperl sebral balon odvážným skokem pod nohy.

Sokol Sadov: Šperl – Jaroslav Hrbek, Křiháček, Trojan, Bohumil Hrbek, Konrád, Ježek, Dyk, Doležal, Rubický, Ištván; stř. Sakač, Koch a Wolf.
Sokol Květnová: Šípek – Vaněček, Bidovský, Češpiva, Valach, Budina, Dušek, Žlutický, Micanka, Dušan Lux, Pavlovič; stř. Zoltán Lux a Willander.
Utkání řídil rozhodčí Štěrba nejstarší.
ŽK 3:1.