„Celé utkání jsme měli na svých kopačkách,“ hodnotil vystoupení svého týmu předseda Baníku Bohumír Kordík. Jedinou trefu domácího celku zaznamenal v 65. minutě Zbořil. Hosté srovnali ukazatel skóre pár minut před koncem duelu.

„Určitě jsme mohli vstřelit tři až čtyři branky. Chyběli nám tři hráči, ale i přesto jsme podali výborný výkon. Zejména pak brankář Koudelka a obrana v čele s Robertem Vařinou. Teď nás čeká derby s Bečovem, tak uvidíme,“ zamyslel se Kordík.

Další karlovarský zástupce Čechie Dalovice nestačila na aktuálně druhý tým tabulky Bukovany a podlehla mu 2:0.

Naopak vítězství si připsala v I. A třídě rezerva Staré Role, která si v domácím prostředí dokázala poradit s Olympií Březovou v poměru 4:1. V dresu Staré Role pak o sobě dali nejvíce vědět nejen pětačtyřicetiletý záložník Čonka, který s přehledem dirigoval dravé mládí starorolských, ale také dvougóloví střelci Hlavatý s Plevou.

„Kluci zahráli proti Březové velmi dobře. V utkání byla vidět bojovnost a nasazení až do poslední minuty a to z obou stran. Hodně tomu pomohla i Březová, která i když prohrávala nadále bojovala,“ vysekl netradičně poklonu soupeři starorolský kouč Jiří Laboderec, který hned doplnil: „Hrál se kvalitní fotbal, který se musel divákům líbit. U nás se navíc střelecky prosadila i posila z A týmu Pleva.“