Po domácím výprasku 1:6 od Staré Lysé nedosáhly na body ani na půdě Rakovníka, kde prohrály těsně 1:2. V prvním poločase diktovaly tempo utkání domácí hráčky, které plnily roli favorita. Svou převahu dokázal Rakovník zúročit pouze jednou, i přesto že si vytvořil spoustu šancí. Do kabin se tedy šlo za příznivého stavu 1:0 pro rakovnické barvy. Po změně stran se však rázem karty otočily. Lepším týmem byl ten z lázeňského města a s tím přišlo na pořad i vyrovnání, o které se zasloužila Hanka Janochová. Karlovaračky byly rázem na koni, ale přesto inkasovaly.

V závěru duelu otevřel tým z města minerálních pramenů hru s vidinou vyrovnání, ale bez gólového efektu. Navíc se v závěru duelu značně přiostřilo, o čemž by mohla povídat karlovarská Stojkovičová, která opustila po nevybíravém ataku hřiště na nosítkách. Rakovník nakonec uhájil svou tvrz a stále je v soutěži bez ztráty bodu. Pro karlovarský tým to pak byla celkově třetí prohra.
Rakovník – SKP Hvězda 2:1
Branka Hvězdy: Janochová. Poločas: 1:0. SKP Hvězda Karlovy Vary: Hájková – Jirsová, Čepilová, Brožáková, Tůmová – Pachtová, Janochová, Stojkovičová, Jandová – Slavíková, Bogliová (stř. Zubzandová, Patakiová, Sochorová. Trenér: Ladislav Brož.