Například Stará Role B, které patří první příčka, se utká s posledními Novými Hamry. Velký boj pak čeká Bečov a Nejdek B, když v něm půjde o druhé místo okresní tabulky. O šest bodů půjde v utkání rezervních týmů v Chyši, kde se představí Toužim B. „Samozřejmě hrajeme doma, což nám velí vyhrát, jiný výsledek ani brát nemůžeme," dobře ví chyšský kapitán Lukáš Vojta, který nám připojil tipy na víkend.

Víkendový program: 
Dalovice – Pila (na podzim 0:4, sobota, 10.30). „Dalovice jsou v jarní části v laufu, zatímco Pile se prozatím na hřišti soupeřů nedaří, proto si tipnu výhru domácího výběru."

Božičany – Kolová (na podzim 0:5, sobota, 10.30). „Božičany si počínají výsledkově stejně jako Kolová jako na houpačce, tentokrát se však štěstěna přikloní na stranu Kolováků, kteří tak urvou tři body."

Abertamy – Březová (na podzim 2:5, sobota, 14.00). „Horalé jsou v domácím prostředí hodně nevyzpytatelní, o čemž se přesvědčí i Březová, která vyjde bodově naprázdno. Horalé si tak připíší velmi cenné vítězství."

Stružná – Kyselka (na podzim 1:0, sobota, 15.00, Žalmanov). „Stružné se daří na hřištích soupeřů, ale v domácím prostředí sbírá body poskrovnu, proto teď zabere bodově naplno a naváže tak na senzační výhru z Nejdku."

Chyše B – Toužim B (na podzim 1:1, sobota, 17.00). „Pro nás to bude jediný zápas o víkendu, ve kterém půjde prakticky o šest bodů, takže bychom rádi dosáhli na tři body a pokud k tomu přidáme hodně branek, tak tím pro nás lépe."

Bečov – Nejdek B (na podzim 0:8, neděle, 15.00). „Bečov se veze v jarní části na vítězné vlně. Nejdek B zase pomýšlí na postup, v zajímavém duelu se nakonec body budou po nerozhodném výsledku dělit."

Stará Role B – Nové Hamry (na podzim 1:1, neděle, 17.00). „V tomto souboji si přijdou fanoušci na brankostroj v podání starorolských hráčů, kteří tak potvrdí své postavení v tabulce."