Varáci se rozloučili s mistrovskou sezonou jak se patří, když v derby se Sedlecem slavili sedmibrankové vítězství. Hattrickem k tomu přispěl Jan Mašata.
Titul vicemistra bral kombinovaný tým Ostrova a Nejdku i přesto, že se loučil po divoké přestřelce se soutěží porážkou, když nestačil na třetí v pořadí Královské Poříčí. Oba týmy sice měly shodně bodů, ale pro Ostrováky vysoká výhra v prvním vzájemném zápase. V souboji týmů ze dna tabulky se radovala z vítězství Hvězda Cheb, která pokořila složený tým Františkových Lázní a Hazlova.

Hvězda si na závěr připsala na konto pětibrankovou výhru, za což jí patří předposlední příčka, zatímco Frantovky a Hazlov musely vzít zavděk příčkou poslední. V souboji tabulkových sousedů pak uspěla na své půdě Toužim, která bez milosti nasázela sedmičku Mariánským Lázním a v tabulce je přeskočila na konečnou šestou příčku.

Bezbranková remíza se zrodila na hřišti složeného týmu chebského FC a Lipové, kam dorazil další složený tým, a to Nového Sedla a Chodova.
Fanoušci se tedy v tomto utkání dočkali branek až v penaltovém rozstřelu, který vyhrál výběr ze Sokolovska, který tak uzmul druhý, bonusový bod.
Tabulce střelců letos vládl toužimský útočník a kapitán Marek Osvald, který zatížil konta soupeřů úctyhodnými 37 kousky.

Druhé místo ve střelecké tabulce obsadil Jiří Schlosser z kombinovaného týmu Ostrova a Nejdku, když během sezony slavil osmadvacet vstřelených branek.
Gólový bronz si vystřílel se sedmadvaceti zásahy Ondřej Kubát ze složeného týmu Františkových Lázní a Hazlova, který tak doplnil předešlé dva úspěšné kanonýry na pomyslém stupni vítězů.

Krajský přebor dorostu, 12. kolo
Toužim – Mar.Lázně 7:3 (3:1). Branky: 22. Moravec Tomáš, 37. Kolena Karel, 41. Osvald Marek, 64. Kolena Karel, 75. Osvald Marek, 79. Prchal Jaroslav, 84. Vodrlint Robert – 44. Schmitt Martin, 81. Oleksink Tom, 89. Starenko Petr.

Fr.Lázně/Hazlov – Hv.Cheb 1:5 (0:3). Branky: 50. Kadlec Josef – 22. Pánik Matěj, 31. Žídek Radek (PK), 44. Frič Josef, 63. Žídek Radek, 88. Kompit Luboš.
Ostrov/Nejdek – Kr.Poříčí 4:5 (2:2). Branky: 11. Schlosser Jiří, 28. Schlosser Jiří, 62. Lemák Tomáš, 85. Lemák Tomáš – 20. Kašík Jakub, 33. Matta Martin, 54. Patera Filip, 77. Matta Martin, 83. Kašík Jakub.

1.FC K.Vary/Loko KV – Sedlec 7:1 (4:1). Branky: 26. Mašata Jan, 28. Gabriel Petr, 30. Mašata Jan, 45. Šupík Ondřej, 64. Weingartl Paul, 65. Mašata Jan, 77. Jaffan Samir – 16. Campisano Doménico.

FC Cheb/Lipová – N.Sedlo/Chodov 0:0 (0:0) – PK 1:2.

Ilustrační foto
Nástupiště před Tržnicí půjde do opravy