Termiti totiž jako jediný tým ještě neztratili v soutěži ani bod, když tentokrát brali pětibrankové vítězství nad rezervou Herdu Hradiště, k čemuž přidali ještě jako bonus čisté konto.

K tomu pak přidali výhru nad plzeňským výběrem Do Dna, který pokořili rozdílem tří branek, čímž zůstali v soutěži stoprocentní a udrželi se na první příčce.
Druhé místo patří futsalistům v dresu březovského Flamenga, kteří nejdříve porazili plzeňské Jerigo tříbrankovým rozdílem, a navíc si připsali na účet čisté konto, ale poté museli skousnout první hořkou pilulku v soutěži v podobě prohry, kterou utrpěli v utkání s béčkem plzeňského Interobalu. Třetí místo patří lochotínskému FK.

Hráči z Plzeňska byli v Karlovarském kraji stoprocentní. nejdříve nasypali půl tuctu branek Rádu a stejný gólový příděl si schovali i na souboj s Karlovarskými Draky.

Na čtvrté pozici se drží rezerva Interobalu, která ještě v novém ročníku nepoznala hořkost prohry, když po výhře nad Březovou remizovala v plzeňském derby s Jerigem.

Právě Jerigo se drží na páté příčce, za ním se pak drží na šesté pozici další klub z Plzeňska, a to Do Dna, který po prohře s loketskými Termity nedosáhl na body ani v souboji s béčkem Herdu Hradiště, od kterého vyfasoval devět kousků. Pro tým z Chebska to pak byla premiérová výhra v soutěži.
Sedmé místo patří Rádu a osmá příčka Herdu Hradiště B. Karlovarští Draci si sice připsali na konto premiérovou výhru, když porazili v přestřelce Rád, ale nic to nezměnilo, zůstali na poslední, deváté příčce.

Výsledkový servis:
Flamengo Březová – FC Jerigo 1994 Plzeň 3:0 (0:0), FC Jerigo 1994 Plzeň – SK Interobal Plzeň B 4:4 (0:0), Flamengo Březová – SK Interobal Plzeň B 4:6 (1:4), Herd Hradiště B – Termiti Loket 0:5 (0:2), Termiti Loket – Do Dna Plzeň 6:3 (4:1), Herd Hradiště B – Do Dna Plzeň 9:4 (7:1), ASK Rád – FK Lochotín 1:6 (0:2), Karlovarští Draci – FK Lochotín 3:6 (1:3), ASK Rád – Karlovarští Draci 4:5 (2:2).