Především karlovarský FutFet si mohl sypat popel na hlavu, když překvapivě nechal všechny body v chodovské hale tamnímu Titaniku, od kterého vyfasoval po gólové přestřelce pět kousků, a to navíc po prvním poločase nad Chodováky vedl. Jenže nakonec ostrouhal a Titanic se přiblížil druhému FutFetu v průběžné tabulce na třetím místě na rozdíl dvou bodů. Slavit tak mohli loketští Termiti, kteří měli naordinováno volno, přesto by se dalo říci, že bodovali, když na prvním místě mají před druhým místem k dobru šestibodový náskok. Bez bodu zůstala překvapivě i rezerva Herdu Hradiště, když musela skousnout sedmibrankový nášup od futsalistů v trikotu Lítova.

Pro Lítov to tak byla teprve druhá vítězná radost v soutěži, která znamenala posun na pátou příčku, hned za Hradiště B. Tříbodového zisku si hráči z Lítova mohli řádně považovat, jelikož po změně stran museli smazávat dvoubrankové manko. To nejlepší nakonec. Až šestý pokus v podání františkolázeňského FT byl bodový. Ano, přesně tak. V souboji s karlovarskou Slavií dosáhly Frantovky na premiérový bodový zisk, který byl tříbodový. Tím se Františkovy Lázně bodově dotáhly právě na tým sešívaných, ale i přesto zůstaly na poslední příčce.

Sedmé kolo přeboru se rozehraje ve čtvrtek 27. listopadu v hale chebské Lokomotivy, kde vyzve Herd Hradiště B od 19.30 hodin karlovarský FutFet.
Soutěž pak bude pokračovat v pátek 28. listopadu dvěma zápasy, a to na dvou frontách. V lázních se představí v hale basketbalové Lokomotivy dosud neporažení Termiti z Lokte, kterým budou od 19.15 hodin soupeřem poslední Františkovy Lázně. Ve 20.00 hodin se bude hrát v chodovské sportovní hale, kde se proti sobě postaví místní Titanic a karlovarská Slavia.

Krajský přebor futsalu
FT Františkovy Lázně – Slavia Karlovy Vary 4:2 (2:1). Branky: Ščislák David 3, Musil Jakub – Diviš Petr, Riedl Roman.

AC Lítov – HERD Hradiště „B" 7:4 (1:3). Branky: Tamajka Lukáš 4, Šaloun Jiří, Švandrlík Jakub, Tamajka Tomáš – Lávička Luboš 2, Kohout Milan, Netrval Jakub.

Titanic Chodov – FutFet Karlovy Vary 5:4 (1:2). Branky: Kočí Lukáš 3, Jankovský Petr, Pelech Tomáš – Ludvík René 2, Veselský Roman, Sikora Martin.