Už tomu tak není! O víkendu Draci zamířili do chodovské sportovní haly, kde mají stejně jako otovický Sausfork futsalový azyl. Tam je čekaly v rámci dohrávaného třetího dvoukola hned dvě derby. To první právě s otovickým Sausforkem, druhé pak s nováčkem soutěže ASK Rád. V obou případech Karlovarští Draci dosáhli na vítězství.

Nejprve zvládli duel se Sausforkem, který vyhráli po nerozhodném prvním poločase po zlepšené střelecké mušce v tom druhém rozdílem tří branek. K tomu pak připojili jednoznačné vítězství nad Rádem, kterému nasázeli devět branek, tím tak brali dohromady šest bodů, což znamenalo posun v tabulce na průběžné čtvrté místo. 

Naopak sešup na samé dno zažil Rád, který urval v souboji s otovickým Sausforkem po nerozhodném výsledku pouze bod. Se čtyřmi získanými body tak uzavírá na poslední sedmé příčce divizní tabulku. O něco lépe jsou na tom předposlední, tedy šesté Otovice, které mají na svém kontě sedm bodů, tedy stejně jako páté plzeňské Jerigo či Karlovarští Draci.

Na vrcholu se prozatím vyhřívá hradišťský Herd, druhá pozice patří březovskému Flamengu a stupně vítězů doplňuje na třetím místě Lochotín. Divize bude pokračovat čtvrtým dvoukolem o tomto víkendu, respektive v sobotu 6. prosince, kdy bude na programu hned sedm zápasů. 

Hrát se bude na dvou palubovkách, a to v Chodově a v Chebu. Ve sportovní hale chebské Lokomotivy se utká od 15.00 hodin Rád s Lochotínem. O hodinu později se pak hráči Rádu postaví do cesty plzeňskému Jerigu. V 17.00 hodin pak zakončí v chebské hale čtvrté dvoukolo plzeňský souboj mezi Lochotínem a Jerigem.

V Chodově odstartuje čtvrté dvoukolo v 16.30 hodin duelem otovického Sausforku a březovského Flamenga. Poté se od 17.30 hodin postaví do cesty Flamengu Karlovarští Draci. Od 18.30 hodin poměří svůj futsalový um Sausfork s lídrem tabulky Herdem Hradiště a vše zakončí od 19.30 proti stejnému soupeři Karlovarští Draci.

Dohrávky, 3. kolo:
ASK Rád – SK Sausfork Otovice 2:2 (2:1). Branky: Král Jaromír, Špak Martin – Tolar Jan, Došek Jakub.

Karlovarští Draci – SK Sausfork Otovice 6:3 (1:1). Branky: Tichota Karel 2, Chlup Tomáš 2, Kalina Karel, Svoboda Milan – Jílek Tomáš, Tolar Jan, Došek Jakub.

ASK Rád – Karlovarští Draci 3:9 (2:3). Branky: Král Jaromír 2, Fojtík Martin – Truhlář Zdeněk 4, Staněk Jan 2, Tichota Karel, Vysekal David, Chlup Tomáš. Rozhodčí: Rajtmajer Jan, Vošmik Václav .

Tabulka střelců po 3. kole: 11 – Lukáš Hibler (Herd Hradiště), Pavel Živný (Flamengo Březová), 7 – Karel Fürbacher (Lochotín), Pavel Mariánu (Flamengo Březová), 6 – Jakub Hrbáček (Lochotín), Jaromír Král (ASK Rád), Luboš Lávička (Herd Hradiště).