O vítěznou trofej ročníku 2015/2016 se praly až do samotného závěru dva týmy, a to karlovarský Fut Fet a chodovský Titanic. Nakonec na triumfy Rádu a loketských Termitů navázali hráči karlovarského Fut Fetu, kteří zvládli ve dvacátém kole zvítězit v derby nad Slavií Karlovy Vary a tím si udrželi na čele tabulky jednobodový náskok, který jim zaručil mistrovský titul. Na druhém místě tedy skončil Titanic Chodov, který se loučil se sezonou výhrou nad Františkovými Lázněmi. Třetí místo pak obsadil otovický Sausfork, který zvládl bitvu o krajský bronz v souboji s rezervou ASK Rád.

Suma sumárum. Po skončení soutěže dělilo nejhorší a nejlepší tým v tabulce úctyhodných jedenapadesát bodů, když Františkovy Lázně, které obsadily poslední příčku, získaly pouze bod, zatímco karlovarský Fut Fet, který soutěž vyhrál, nastřádal na bodový účet dvaapadesát bodů, když sedmnáctkrát vyhrál, jednou remizoval a dvakrát prohrál. Fut Fet se může pochlubit nejen nejlepšími kanonýry soutěže, ale také největším počtem nastřílených branek, celkem jich bylo 160, což dělá průměr osmi vstřelených branek na zápas.

Nejvíce se o to zasloužil nejlepší kanonýr soutěže Stanislav Štípek, který v trikotu Fut Fetu skóroval jedenapadesátkrát. Za ním v tabulce střelců skončil jeho parťák z útočné linie Tomáš Kalán, který zatížil konta soupeřů šestatřiceti góly. O třetí příčku v tabulce kanonýrů se pak podělili za sedmadvacet zásahů do černého otovický Radek Kaňok a chodovský Lukáš Kočí.

Krajský přebor ve futsalu
Fut Fet Karlovy Vary – Slavia Karlovy Vary 3:2 (2:0). Branky: Kalán Tomáš 2, Mestl Ladislav – Diviš Petr, Kolář Jakub.

SK Sausfork Otovice – ASK Rád B 6:1 (1:0). Branky: Kaňok Radek 4, Šourek Miroslav, Hušek Dominik – Tamajka Lukáš.

Titanic Chodov – FT Františkovy Lázně 5:1 (2:0). Branky: Šteg Ondřej 2, Dušek Martin, Bečvář Michal, Kočí Lukáš – Finke Otto.

Konečná tabulka střelců: 51 – Stanislav Štípek (Fut Fet Karlovy Vary), 36 – Tomáš Kalán (Fut Fet Karlovy Vary), 27 – Radek Kaňok (SK Sausfork Otovice), Lukáš Kočí (Titanic Chodov), 19 – Karel Fassel (SK Sausfork Otovice), Martin Vachník (Titanic Chodov), 18 – Martin Dušek (Titanic Chodov), 17 – Michal Čuchraň (ASK Rád B), Ondřej Šteg (Titanic Chodov).