Tam se sešlo deset týmů, které byly rozděleny do dvou pětičlenných skupin, kde se střetly systémem každý s každým s hrací dobou jednou deset minut. „Na turnaji se mělo představit dvanáct týmů, dva se ale dodatečně omluvily, takže jsme udělali pouze dvě pětičlenné skupiny," vysvětloval na začátku ředitel turnaje Miroslav Šípek.

Skupinu A ovládly po zásluze Abertamy, které nastřádaly ve čtyřech duelech na konto deset bodů, když třikrát vyhrály a jednou se o body podělily. Na druhém místě skončil výběr Fuschbachu, který dvakrát vyhrál, jednou remizoval a jednou prohrál, za což bral sedm bodů. Na třetím místě skončily Děpoltovice se ziskem čtyř bodů a čtvrtý skončil ve skupině Ostrov, který si připsal na účet tři remízy a jednu prohru. Na posledním místě zakončili první část turnaje Junioři, kteří se i přes velkou snahu dočkali pouze jednoho bodu.

Ve skupině B bral první místo Nýby team, který dvakrát dosáhl na výhru a dvakrát se o body se soupeři podělil. Celkem si na účet připsal osm bodů. Na druhém místě skončila AC Žízeň, která taktéž urvala osm bodů, ale kvůli horšímu skóre musela vzít zavděk druhým místem. Třetí ve skupině skončila Kyselka, která urvala bodů pět. Za ní se pak poskládaly na čtvrté příčce Potůčky a páté Miky team.

Po bojích ve skupinách následovaly boje o konečné umístění a nejlepší dva celky z obou skupin pak čekalo semifinále. Nejdříve přišly na pořad boje o konečné umístění, které měly hrací dobu jednou patnáct minut. Miky team pokořil Juniory v souboji o deváté místo, stejně si počínal Ostrov proti Potůčkům v utkání o sedmé místo a Děpoltovice v zápase s Kyselkou o pátou příčku. Poté přišlo na program semifinále, ve kterém Abertamy porazily AC Žízeň a Nýby team Fuschbach. V souboji o turnajový bronz uspěl Fuschbach s AC Žízeň a ve finále turnaje dosáhly na triumf Abertamy, které si dokázaly poradit s Nýby teamem.

„Abertamy během turnaje ani jednou neokusily hořkost porážky a po zásluze vystoupaly až na pomyslný vrchol," podotkl k triumfu horalů Šípek a hned přidal: „Chtěli bychom poděkovat všem sponzorům za jejich vstřícnost, bez jejich pomoci by se turnaj těžko dával dohromady. Velký dík tak patří potůčskému Skipotu Marka Plachého, čerpací stanici F1 a také Travel free shopu, TJ Potůčky a obci Potůčky."

V rámci slavnostního vyhlášení si odnesl cenu pro nejlepšího střelce turnaje Václav Belbl z Děpoltovic, který nastřílel soupeřům jedenáct branek. Cenu pro nejlepšího brankáře si odnesl Štěpán Trojek z Potůčků. Ocenění pro nejužitečnějšího hráče turnaje si svými výkony získal Ondřej Nýber z Nýby teamu a nejtechničtějším hráčem byl vyhlášen Petr Čečák z Juniorů. Další cenu, a to fair play, obdržel Karel Žilák z Fuschbachu a vše zakončil cenou pro kopyto turnaje abertamský Zdeněk ´Laki´ Lakatoš.

Výsledkový servis:
Skupina A: Abertamy – Děpoltovice 1:0, Ostrov 1:1, Junioři 3:0, Fuschbach 1:0; Fuschbach – Děpoltovice 2:1, Ostrov 1:1, Junioři 2:0; Děpoltovice – Ostrov 5:1, Junioři 2:2; Ostrov – Junioři 4:4.
Pořadí ve skupině A: 1. Abertamy, 2. Fuschbach, 3. Děpoltovice, 4. Ostrov, 5. Junioři.

Skupina B: Nýby team – AC Žízeň 1:1, Potůčky 4:2, Miky team 2:0, Kyselka 2:2; AC Žízeň – Kyselka 1:0, Potůčky 0:0, Miky team 3:0; Kyselka – Potůčky 4:0, Miky team 1:1; Potůčky – Miky team 1:0.
Pořadí ve skupině B: 1. Nýby team, 2. AC Žízeň, 3. Kyselka, 4. Potůčky, 5. Miky team.

O 9. – 10. místo: Miky team – Junioři 2:1; o 7. – 8. místo: Ostrov – Potůčky 4:2; o 5. – 6. místo: Děpoltovice – Kyselka 6:4.

Semifinále: Abertamy – AC Žízeň 2:1, Nýby team – Fuschbach 1:0.

O 3. místo: Fuschbach – AC Žízeň 3:1; o 1. místo: Abertamy – Nýby team 4:1.

Konečné pořadí: 1. Abertamy, 2. Nýby team, 3. Fuschbach, 4. AC Žízeň, 5. Děpoltovice, 6. Kyselka, 7. Ostrov, 8. Potůčky, 9. Miky team, 10. Junioři.