Ta si od úvodních minut vytvořila mírnou převahu a s tím na program přišly i gólové šance. Ale pozadu nezůstal ani Hájek, který  zlobil svého soupeře rychlými protiútoky. V první půli pak jeden proměnil. Po změně stran Kyselka prostřídala a na hře to bylo hned vidět. Dočkala se i zaslouženého vyrovnání, a poté dokonce vstřelila i druhou branku. Ale to už na scénu přišel rozhodčí utkání pan Koudelka, který regulérní branku neuznal pro údajný ofsajd.  Ale z jeho strany to nebyl jediný  přehmat, po závěrečném hvizdu si určitě oddychl, když dovedl duel do dělby bodů.
A aby náhodou hráči z Kyselky nezapomněli, kdo jim zase  o něco vzdálil záchranu, při odjezdu jim za svůj výkon zamával, a k tomu ještě zatroubil.


Možná je to náhoda, možná ne, ale pokud v jarní části řídil zrovna pan Koudelka utkání Hájku, vždy z toho byly nějaké body, namátkou Chyše B – Hájek 1:1, Hájek – Nové Hamry 3:2, Hájek – Kyselka 1:1. Ve dvaadvacátém kole pak nehrály Vojkovice, které nepustil do hry nezpůsobilý terén, a tak jim byl duel s Božičany přeložen. Další výhru si připsal na své konto vedoucí tým z Pily, ten deklasoval sedmi góly v Abertamech tamní jedenáctku, a to se navíc Piláci postarali prakticky o všech osm branek, které byly k vidění, když si nechtěně vstřelili i jednu branku do své sítě.

Dvěma góly pak založili čtyřbrankový základ k vysokému vítězství Piláci Viktor Pátek a Tomáš Verzich. Nachlup stejný výsledek se zrodil na starorolském pažitu, na kterém béčko Starky vypráskalo horaly z Nových Hamrů. Svou střeleckou mušku opět prokázal Starorolák Roman Voborský, který si tentokrát připsal na střelecký účet hattrick. V dalším důležitém utkání uhrála nerozhodný výsledek chyšská rezerva, která hostila tu toužimskou. Body se dělily i pod březovskou přehradou, kde tamní Jiskra remizovala v malém derby s Kolovou. Nerozhodně skončil i souboj na žalmanovském pažitu, kde uhrála nerozhodný výsledek Stružná s nejdeckým béčkem.
Výsledky, 22. kolo:
Stará Role B – Nové Hamry 7:1 (2:0). Branky: Zoubek Václav 3, Voborský Roman 2, Hlavatý Ladislav, Říha Roman – Novák Matěj. Rozhodčí: Körmöczi. ŽK: 2:0.
Hájek – Kyselka 1:1 (1:0). Branky: Barth Michal – Čada Petr. Rozhodčí: Koudelka. ŽK: 1:2.
Abertamy – Pila 1:7 (0:5). Branky: vlastní – Verzich Tomáš 2, Pátek Viktor 2, Zrzavecký Pavel, Šimůnek Vlastimil, Filip Ondřej. Rozhodčí: Karban. ŽK: 2:1. ČK: 1:0.
Chyše B – Toužim B 1:1 (0:0). Branky: Pašek Martin – Šipula Miroslav. Rozhodčí: Kvasnička.
Březová – Kolová 1:1 (0:0). Branky: vlastní – Štrébl Pavel. Rozhodčí: Jati. ŽK: 1:2.
Stružná – Nejdek B 1:1 (1:0). Branky: Hlavatý Jan – Sojka Tomáš. Rozhodčí: Polívka. ŽK: 0:2.