Může být pro vás výhodou začít boje ve skupině na stadionu a proti soupeři, které obojí dobře znáte?
Ano, známe prostředí, fanoušky, de facto i cestu na stadion, takže to pro nás to samozřejmě může být výhoda.

Ve čtvrtek se s Bukureští utkáte znovu, tentokrát ve skupině, kde vás čeká ještě dalších pět utkání. Může být proto tlak na vás trochu menší než v předkole Ligy mistrů, kde šlo o všechno?
Nechci říct, že tam nebude takový tlak jako v kvalifikaci Ligy mistrů, ale bude to jiné. Teď si to jdeme rozdat o body do skupiny, ve které není jeden venkovní zápas, ale jsou tam tři.
 
Můžete ve čtvrtek těžit i z dobré formy, která vás teď v české lize provází?
My se vezeme na vítězné vlně v domácí lize a věřím, že v tom budeme pokračovat i teď v Evropské lize a potvrdíme určitou stoupající formu.
 
Ve třetím předkole Ligy mistrů jste sice v Bukurešti remizovali 2:2, ale nezvládli domácí odvetu a s FCSB prohráli 1:4. Žene vás dopředu touha to soupeři vrátit?
Když jsme dali v odvetě gól na 1:1, tak jsme si mysleli, že to nějakým způsobem urveme, ale pak jsme zase spadli na zem. Zaplaťpanbůh hrajeme Evropskou ligu a teď jim to můžeme vrátit.
 
Čím si vysvětlujete vysokou porážku v domácí odvetě?
V prvním zápase si hráči FCSB mysleli, že jsme nějací nazdárci a že nás porazí jenom tím, že přijdou na hřiště. To se nestalo, ale u nás už byli lépe mnohem lépe nachystaní.
 
Je pro vás teď výhodou, že oproti červencovému utkání nastupujete do zápasu mnohem více rozehraní?
Určitě, herní praxe už je větší, jsme v koloběhu zápasů. Hlavně musíme být zodpovědní, držet to co nejdéle nulu a skórovat. Góly dávat umíme, takže toho se nebojím.