Velice sporná penalta v nastaveném čase naděje svěřenců Jindřicha Dejmala utnula. Nakonec odjeli poraženi poměrem 2:3.

Karlovaráci začali utkání špatně. Jak už se možná stalo zvykem, v prvních minutách zápasu inkasovali. V 6. minutě se trefil Balšánek. Po půlhodině hry dokázal na vedoucí gól domácích odpovědět Marián Geňo a za tohoto stavu se šlo i do šaten. Karlovaráci hráli po celou dobu velice zodpovědně a v zadních řadách se nedopouštěli chyb. Navíc když se v 74. minutě trefil Janáček, tak to začalo vypadat, že by svěřenci Jindřicha Dejmala konečně mohli bodovat.

Kunice vsadily na totální útok. V posledních minutách se na hrot vysunul i gólman Šilhavý. Při standardní situaci se ještě gólman domácích hlavou neprosadil, ale po následném rohu už ano. Jeho hlavička znamenala vyrovnání. I s tímto výsledkem by byl trenér Dejmal spokojený, kdyby v nastaveném čase neodpískal rozhodčí Mokrusch penaltu. Pokutový kop byl jednak velice sporný, a navíc mu předcházela ofsajdová situace. Vary tak prohrály 2:3.

Kunice – K. Vary 3:2

Poločas: 1:1. Branky: 6. Balšánek, 86. Šilhavý, 90. Brabec (pk) - 31. Geňo, 74. Janáček. ŽK: 0:1 (67. Staněk). Rozhodčí: Mokrusch - Kubec, Hudeček. Diváci: 300.
Kunice: Šilhavý - Šrámek (57. Brabec), Kopta, Havlíček, Kounovský, Kordiak (77. Rejhon), Balšánek, Dvořák (33. Jíša), Engelmann, Marek, Koubek.
Karlovy Vary: Šourek - Vůjtěch, Tichota, Oslovič, Kubice, Hrubý, Janáček, Vondráček, Nerad, Geňo, Staněk.