V souboji s favorizovanou Starou Lysou, která čeří medailové posty v ligové tabulce, totiž šly do vedení. Jenže zkušenost hostujících hráček byla větší, což Stará Lysá dokázala brankově využít, a to hned třikrát, čímž rozhodla o svém vítězství.

Karlovarské fotbalistky, kterých se sešlo pouze jedenáct, vstoupily do duelu ve velkém stylu, když je poslala po přímém kopu Bartyzalové do vedení úspěšnou hlavičkou Pachtová. Poté však přidaly hostující hráčky na obrátkách a domácí fotbalistky se měly co otáčet.

Stará Lysá pak Karlovaračkám zle zatápěla především po rychlých brejcích, ze kterých vytěžila dvě branky. Tu třetí přidala po přímém kopu. Po změně stran sice hráčky Hvězdy bojovaly, ale na změnu skóre to nestačilo, a tak si hostující celek připsal na své konto povinnou výhru.

SKP Hvězda Karlovy Vary – TJ Sokol Stará Lysá 1:3 (1:3). Branka Hvězdy: Michaela Pachtová. Rozhodčí: Řáda. SKP Hvězda K. Vary: Grůzová – Jirsová, Bartyzalová, Sochorová – Zubzandová, Janochová, Stojkovičová, Pachtová – Bartošová, Czelderová, Licková. Trenér: Ladislav Brož.