Jen teoretickou šanci na záchranu má před sebou poslední Nová Role, která se doma představí v souboji s Chyší. O naději bude bojovat v domácím prostředí předposlední Lipová, která poměří své síly s týmem Žlutic.

Dalším týmem ohroženým sestupem je Hroznětín, který se vydá na náročný výjezd na Chebsko, kde ho čeká favorizovaný tým Trstěnic. O záchranářské body půjde i ve Skalné, kam má namířeno březovská rezerva, která taktéž potřebuje body jako sůl.

To samé platí i o Dolním Rychnovu, který však čeká hodně náročná šichta, a to v souboji s lídrem tabulky, chodovským Spartakem. Zajímavý souboj je nachystán na umělce v Rotavě, kde tamní výběr vyzve bochovské SMB. O cenné body se bude bojovat na ašské Střelnici, kde se postaví tamnímu výběru do cesty Vintířov.

I. A třída, 24. kolo: Rotava – Bochov (sobota, 17.00), Nová Role – Chyše (sobota, 17.00), Skalná – Březová B (sobota, 17.00), Lipová – Žlutice (sobota, 17.00), Aš – Vintířov (sobota, 15.00, Střelnice), Dolní Rychnov – Chodov (sobota, 17.00), Trstěnice – Hroznětín (neděle, 15.00).