Tým z Růžového Vrchu, který vévodí tabulce, totiž překvapivě, ale zaslouženě padl na půdě sestupem ohroženého Hroznětína. Dvojnásobná radost tak zavládla pod Vladařem. Žlutice totiž s odřenýma ušima uspěly na půdě posledního Dolního Rychnova, a díky zaváhání Lokády tak umazaly něco málo z bodového manka na první příčku tabulky. Naopak na vítězné vlně se veze i nadále Kynšperk, který bral čtvrtou výhru v řadě, když tentokrát pokořil výběr Lipové.

Na stejné vlně se vezou i fotbalisté vintířovského Baníku, ti si pro čtvrtou výhru v řadě za sebou dojeli na ašskou Střelnici, kde tamnímu výběru nasypali pět branek. Veledůležité vítězství si připsal před svými fanoušky Bochov, který si drze vyšlápl na tým Rotavy, ten byl nakonec rád pouze za pět inkasovaných branek. O branky vítěze se postarali pouze dva hráči, když Martin Janáček si připsal na konto hattrick a jeho kolega z útočné linie Kamil Pacinda se radoval dvakrát ze vstřelené branky.

Alespoň bod po nerozhodném výsledku vyválčila ve Skalné Nová Role, která navíc dohrávala duel bez dvou vyloučených hráčů. V penaltovém rozstřelu uspěli hráči Skalné.

Výsledkový servis:
D. Rychnov – Žlutice 0:1 (0:0). Branka: Strejček Matěj.

Lipová – Kynšperk 1:3 (0:2). Branky: Tůma Marek – Marek Stanislav, Panajotov Radek, Packert Daniel.

Skalná – Nová Role 1:1 (1:1) – PK 2:4. Branky: Blasl Petr – Janda Jan.

Hroznětín – Loko K.Vary 3:1 (1:1). Branky: Koch Tomáš 2, Klas Jiří – Riedl Roman.

Aš – Vintířov 1:5 (1:2). Branky: Maher Petr – Svůra Michal 2, Binias Petr, Klemera Michal, vlastní.

Bochov – Rotava 5:0 (2:0). Branky: Janáček Martin 3, Pacinda Kamil 2.