Dlouhý výlet mají před sebou Vojkovice, které zamíří až na okraj republiky k střetnutí se Studánkou. Té patří poslední pozice, ale tým z Poohří má k dobru před soupeřem v tabulce pouze jednobodový náskok, což slibuje pořádnou fotbalovou bitvu.

Souboj tabulkových sousedů se odehraje v Habartově, kde místní jedenáctka přivítá výběr Sedlece. Derby nováčků soutěže se odehraje na půdě Krajkové, kde se představí Kynžvart.

Staré Chodovské se na jejím hřišti postaví do cesty Dolní Žandov a ostrovskou rezervu čeká na stadionu v Květnové malé horské derby s týmem Merklína.

Duel rezervních týmů bude k vidění na nejdeckém hřišti, na kterém proti sobě vyběhnou hráči tamní rezervy a béčka Královského Poříčí. Lídra tabulky z Lokte prověří na kolbišti pod loketským hradem exdivizní Hazlov.

I. B třída: Stará Chodovská – Dolní Žandov (sobota, 10.30), Studánka – Vojkovice (neděle, 14.00), Ostrov B – Merklín (neděle, 15.00, Květnová), Nejdek B – Královské Poříčí B (neděle, 15.00), Loket – Hazlov (neděle, 15.00), Krajková – Kynžvart (neděle, 15.00), Habartov – Sedlec (neděle, 15.00).