V devátém kole podzimní části se Bochováci představili na půdě poslední sedlecké rezervy, kde plnili roli favorita. Ještě v prvním poločase držel Sedlec s favoritem fotbalový krok, ve druhém to už bylo podstatně horší, když šestkrát inkasoval. Velký díl na tom měl bochovský Martin Janáček, který se radoval ze vstřelené branky hned čtyřikrát. V dresu domácího celku pak zařídil obě gólové radosti mladíček Jakub Tlášek.

Pátou výhru v řadě za sebou si připsaly Děpoltovice, které si dojely pro tříbodový zisk na půdu Hájku. Nerozhodný výsledek se zrodil na malém plácku v Počernech, odkud si cenný bod odvezly Verušičky. Stanovický bílý balet dotančil na horském vzduchu, když v Perninku podlehl v mrazivém počasí, protkaném hustou mlhou, tamnímu výběru dvoubrankovým rozdílem. O oba góly vítěze se zasloužil znovuzrozený kanonýr Jan Janda.

V souboji tabulkových sousedů se radovala z výhry Štědrá, která si doma poradila s hroznětínským záložním týmem, pro který to byla již pátá podzimní prohra. Hodně divoká remíza se odehrála na drahovické umělce. Tam poměřili svůj fotbalový um Dvory a horalé z Potůčků, a protože oba týmy nastřílely po pěti brankách, skončil zajímavý duel zaslouženou dělbou bodů.

V dresu horalů se blýskl hattrickem Miroslav ´Pinďa´ Šípek, za domácí kontroval dvěma přesnými zásahy Adrian Bošiak. Utkání mezi Slavií Junior a pilským béčkem se přeložilo na 28. října. Po devátém kole III. třídy se drží na čele tabulky bochovské béčko. To má před druhými Děpoltovicemi k dobru dvoubodový náskok. Na třetí pozici se drží Počerny, ale těm zdatně dýchá na záda Slavie Junior, která však má zápas k dobru. Na opačném pólu tabulky je Sedlec B, který má na kontě pouhé čtyři body. Předposlední pozice patří pilskému béčku, které ztrácí na klidný střed tabulky čtyři body.

Výsledkový servis:
Sedlec B – Bochov B 2:6 (0:0). Branky: Tlášek Jakub 2 – Janáček Martin 4, Hazucha Petr, Hazucha Dušan.
Hájek – Děpoltovice 1:3 (0:1). Branky: Orban Libor – Skoupý Milan, Bičaník Pavel, Hertl Daniel.
Pernink – Stanovice 2:0 (1:0). Branky: Janda Jan 2.
Štědrá – Hroznětín B 3:1 (2:1). Branky: Sekerák Petr 2, Kopelent Václav – Michlík Jan.
Počerny – Verušičky 2:2 (2:1). Branky: Petrides Dalibor, Zábranský Vít – Šaradín Dominik, Kubka František.
Dvory – Potůčky 5:5 (4:4). Branky: Bošiak Adrian 2, Matejka Milan, Moravec Antonín, Dimitrov Tomáš – Šípek Miroslav 3, Kraus Petr, Poliščuk Jiří.