Děpoltovičáci si totiž nevyřídili potřebné ID kódy FAČR, takže svá utkání odkládají jak na běžícím pásu. Je jen s podivem, jaká je loajálnost jejich soupeřů, jelikož i další týmy soutěže limitují ID kódy u některých hráčů, kteří jim tak v utkáních bezesporu chybí, i přesto tyto týmy nic neodkládají, k problému se postavily čelem a nastupují i v oslabení. Například na ID kódy dojela Slavie Junior, která si ve dvou kolech připsala na své konto dvě kontumace. Až do třetího kola nastoupila a hned slavila výhru, když pokořila dalovickou rezervu.

O velké překvapení se pak postaraly Počerny, které na svém malém, hrbolatém plácku přestřílely jedenáctku Potůčků.

V souboji sousedů v tabulce pak urval Sadov bod na půdě Štědré za nerozhodný výsledek. První body v soutěži, které byly hned tři, si připsaly na své konto za výhru nad Bochovem B Verušičky.

V derby rezervních týmů, které bylo na programu pod Vladařem a v němž hostilo žlutické béčko hroznětínskou rezervu, padalo branek jako máku, když se Žlutičáci radovali doma z osmibrankového vítězství. Tři body za výhru nad Dvory a posun na první místo si připsal na své konto Bečov, který nasázel soupeři pět branek.

Výsledky, 3. kolo

Štědrá – Sadov 1:1 (1:1)
Ve Štědré se odehrálo vše podstatné v prvním poločase, kdy se v dresu hostů střelecky zaskvěl Petr Doležal, za domácí pak vyrovnal Václav Kopelent. Rozhodčí: Vít Hrubý. ŽK: 5:3. ČK: 1:1.

Počerny – Potůčky 5:3 (2:1)
Dvě branky vítěze si připsal na svůj střelecký účet Václav Belbl a po jednom gólu přidali i jeho spoluhráči Lukáš Filek, Pavel Sluka a Jakub Slaměnko. Za hosty se dvakrát prosadil Miroslav Šípek a jednou Petr Kraus. Rozhodčí: František Krejčí. ŽK: 0:1. ČK: 0:1.

Dalovice B – Slavia Junior KV 1:4 (1:0)
Domácí vyhráli první dějství brankou Pavla Dvořáka, hosté pak ovládli to druhé, když se dvakrát trefili mezi tři tyče Petr Jirsa a Patrik Bitman. Rozhodčí: Milan Karban.

Žlutice B – Hroznětín B 8:1 (4:0)
Čtyřikrát zamířil do svatyně hostů Jan Vorel. O zbylé čtyři branky Žlutic se podělili Josef Molek, David Eberl,Václav Černý a David Záluský. O čestný úspěch Hroznětína se zasloužil Tomáš Hruška. Rozhodčí: Jiří Kaucký. ŽK: 1:0.

Bečov – Dvory 5:1 (1:1)
Dvakrát pokořil branku Dvorů Glib Shcherbyk a jednou Petr Káva, Josef Havlovic a Tomáš Borek. Za hosty mířil přesně do černého pouze Roman Bílý. Rozhodčí: David Jati. ŽK: 0:2.

Verušičky – Bochov B 5:1 (2:1)
První výhru domácím vystřílela pětice úspěšných střelců ve složení Libor Slivčák, Jan Pejšek, Josef Pavlovič, Jakub Berky a Tomáš Krýsl. Za bochovskou rezervu zamířil mezi tři tyče Jiří Brabenec. Rozhodčí: Vít Hrubý. ŽK: 1:0.