e skupině A si přeložili domácí premiéru na ostrovskou umělku horalé z Potůčků, kteří přivítali Stanovice. Po vyrovnaném prvním poločase začal řádně gólově zlobit stanovický kanonýr Jan Bauer, který si v utkání připsal na své konto čtyři úspěšné trefy.

Nakonec Stanovice vyválčily v Ostrově šestibrankové vítězství. Na tři body dosáhla i sedlecká rezerva, která hostila na dalovickém pažitu bochovské béčko.
I v tomto souboji se lámal pověstný chleba po změně stran, když fotbalisté Sedlece nasázeli soupeři tři branky z celkových čtyř.

V domácím prostředí pak uspělo pilské béčko, které hostilo Nové Hamry. I v tomto případě se vše podstatné odehrálo až po změně stran, když Piláci horalům nastříleli čtyři branky, které je dovedly k důležité výhře.

III. třída, skupina A:
Potůčky – Stanovice 2:6 (1:1). Branky: Poliščuk Jiří, Grim Tomáš – Bauer Jan 4, Diviš Petr, Kubíček Jan.

Sedlec B – Bochov B 4:1 (1:1). Branky: Kozel Oldřich, Osten Jiří, Kováč Michal, Limani Agon – Pacinda Kamil.

Další výsledek: Pila B – N. Hamry 4:2 (0:0).¨

Ve skupině B si překvapivou porážku připsala na svůj účet toužimská rezerva, která se představila na hřišti pod Vladařem, kde se jí postavilo do cesty žlutické béčko.

To nakonec ukořistilo po jediné přesné trefě všechny body. Souboj dvou posledních celků skončil bezbrankovou remízou, když Krásné Údolí hostilo Otročín.
Pro Kráseňáky to pak byl premiérový bod v soutěži.

Dobře rozehraný duel nedokázali dovést do úspěšného konce fotbalisté Hájku, když se doma postavili lídru tabulky, karlovarskému 1.FC. Ani dvoubrankový náskok Hájku na body nestačil, když nakonec musel skousnout prohru rozdílem jedné branky.

Stejně dopadlo i utkání béčka Hroznětína a rezervy varské Lokomotivy, když tři body nakonec zůstaly v Hroznětíně.

III. třída, skupina B:
Žlutice B – Toužim B 1:0 (0:0). Branka: Bártko Jan.

Hájek – 1.FC K.Vary B 3:4 (2:2). Branky: Průša Jan, Barth Michal, vlastní – Moravec Antonín 2, Skala Zdeněk, Nováček Vojtěch.

Hroznětín B – Loko K.Vary B 4:3 (2:2). Branky: Kroupa Roman 2, Schneider Martin, Paluska Petr – Šich Karel, Křeháček Michal, Salcman Daniel.

Další výsledek: Kr. Údolí – Otročín 0:0 (0:0).