A není divu. Verušičky, Počerny a Potůčky vyhořely v úvodním kole jako papír a teď tedy mají možnost  složit dočasně fotbalový reparát. Počerny, které na svém plácku již několikrát obraly o body nejednoho favorita, přivítají mladíky v dresu Slavie Junior. Potůčky si odbydou domácí premiéru v souboji s pilskou rezervou a vítězstvím si tak mohou po výprasku v Děpoltovicích udobřit své věrné fanoušky. Na stejné vlně se ponese i utkání Verušiček, které však čeká velmi těžký oříšek v podobě ambiciózních Děpoltovic.

Zajímavé střetnutí bude na programu v Hroznětíně, kde se tamní rezervě postaví do cesty nováček ze Stanovic v čele s dvorním kanonýrem Kubíčkem. Hodně horko bude ve Štědré, kam má namířeno Hájek. Štědrá na úvod padla se Slavií Junior a v domácím prostředí bude chtít urvat tři body. Stejně naladěn však bude i tým Hájku, který v prvním kole bral bod po nerozhodném výsledku s Perninkem. Právě Pernink se bude prát na svém stadionu o premiérové vítězství v souboji se sedleckou rezervou, která v tomto duelu bude plnit roli favorita. Na kvalitní fotbal se mohou fanoušci vydat i na stadionek do Dvorů, kde se představí v utkání s místním výběrem bochovské béčko.

III. třída, 2. kolo: Počerny – Slavie Junior (sobota, 15.00), Potůčky – Pila B (sobota, 15.00), Hroznětín B – Stanovice (sobota, 17.00), Pernink – Sedlec B (sobota, 17.00), Štědrá – Hájek (sobota, 17.00), Verušičky – Děpoltovice (neděle, 14.00), Dvory – Bochov B (neděle, 17.00, Dvory).