Celkem padlo dvaatřicet branek a k tomu můžeme připočítat další tři góly za kontumaci. Takže fotbalový fanda si určitě o víkendu přišel na své. Nejvíce branek, a to osm, bylo k vidění na pažitu Sadova, kde obstál Pernink, který si připsal na své konto první podzimní výhru.

O jednu branku méně pak zhlédli diváci na hřišti v Potůčkách, kde tamní jedenáctka udolala výběr Štědré. Verušičky sahaly senzačně po prvním poločase po třech bodech na půdě hroznětínské rezervy, nakonec však po změně stran dostaly co proto a Hroznětín si připsal na své konto důležité vítězství. Bez větších problémů zvítězil Bečov nad bochovskou rezervou, které nasázel nepopulárního bůra. Druhou výhru v soutěži vyválčili v domácím prostředí hráči Dvorů, kteří pokořili pěti góly tým Dalovic B. Druhou kontumaci v řadě za sebou si na své konto připsala Slavie Junior, která tentokrát darovala zadarmo tři body výběru Počeren.

Výsledky, 2. kolo

Potůčky – Štědrá 4:3 (3:2)
Dvakrát zamířil do branky hostů Jindřich Zralý a jednou Petr Kraus a Štěpán Trojek. Za hosty zmírnili porážku přesnými zásahy Ivo Machala, Antonín Karnoll a Václav Kopelent. Rozhodčí: Vít Hrubý. ČK: 1:0.

Hroznětín B – Verušičky 4:1 (0:1)
Hosté vyhráli první poločas brankou Josefa Pavloviče. Domácí pak po změně stran otočili ukazatel skóre ve svůj prospěch, když se dvakrát zapsal do střelecké listiny Tomáš Koch a jednou František Paluska a David Matlas. Rozhodčí: Tomáš Koudelka.

Bochov B – Bečov 0:5 (0:2)
Dvakrát se trefil mezi tři tyče bečovský šutér Petr Ceplecha a jednou František Petra, Jan Holzäpfel a Martin Havlovic. Rozhodčí: David Jati. ŽK: 2:1.

Dvory – Dalovice B 5:2 (1:1)
V dresu domácího výběru se brankově radovali Pavel Paur, Antonín Moravec, Roman Bílý, Pavel Bouchal a Filip Duda. Za hosty se podělili o dvě branky Libor Čapek a Jan Fuchs. Rozhodčí: Jan Sakáč.

Sadov – Pernink 3:5 (1:2)
Premiérový podzimní tříbodový zisk horalům vystříleli dvěma góly Miroslav Mitterpach a Tomáš Horváth. O pátý úspěch Perninku se zasloužil Jan Kotrla. Za domácí pak korigovali ukazatel skóre přesnými ranami kanonýři Miroslav Žid, Marek Frisch a Václav Sedláček. Rozhodčí: Josef Körmöczi. ŽK: 0:4.

Další výsledek: Slavia Junior – Počerny 0:3 (kontumace).