III. třída, skupina A
V áčkové skupině o víkendu braly vítězství pouze domácí týmy. Ve šlágru kola, který se odehrál na půdě Hájku, jemuž patří první pozice, se představil třetí Sadov. Ten musel skousnout tříbrankový příděl, když se v dresu Sadováků dvakrát střelecky zaskvěl útočník Radek Lešťan.

Pro Sadov to byla pátá prohra, která znamenala pád na pátou příčku, zatímco Hájek mohl slavit jubilejní desátou výhru v soutěži, která mu udržela tříbodový náskok před pronásledovateli.

Naplno bodovali horalé z Nových Hamrů, kteří si na svém hřišti v souboji s pilskou rezervou otevřeli střelnici, za což mluví šest vstřelených branek. Dvě branky v trikotu horalů si připsali na účet Michal Rudolský a Josef Krajňák. Díky deváté výhře se udrželi Hameráci ve hře o postup, na který ztrácejí tři body.

Výhru si vychutnali i další horalé, a to z Potůčků, kteří se představili svým fanouškům v souboji s pilskou rezervou. Tu nakonec pokořili pětibrankovým přídělem, pod který se podepsali dvěma přesnými zásahy Petr Malý a Miroslav Šípek.

Naprázdno vyšli třetí horalé, přesněji Abertamy, které zamířily na půdu Hroznětína, kde se střetly s tamním béčkem, od kterého vyfasovaly tři branky.

Výsledkový servis:
Nové Hamry – Pila B 6:0 (2:0). Branky: 3. Krajňák Josef, 15. Rudolský Michal, 53. Rudolský Michal, 56. Krajňák Josef, 80. Pazdera Štěpán, 86. Petrovič Dan.

Hroznětín B – Abertamy 3:0 (1:0). Branky: 22. Kakeš Martin, 47. Koch Tomáš, 80. Bican Josef.

Hájek – Sadov 3:0 (1:0). Branky: 25. Lešťan Radek, 78. Lešťan Radek, 88. Drahokoupil Jaroslav.

Potůčky – Počerny 5:2 (1:2). Branky: 30. Malý Petr, 52. Malý Petr, 62. Šípek Miroslav, 80. Šípek Miroslav, 85. Nádler David – 20. Filek Lukáš, 40. Filek Lukáš.

III. třída, skupina B
V taháku šestnáctého kola si připsaly na konto hodně hořkou prohru Verušičky, které na svém hřišti hostily celek Útviny. Hosté totiž rozhodli o svém vítězství minutu před koncem zápasu, když se do branky Verušiček trefil gólový kat Ladislav Lipavský.

Díky výhře se Útvina posunula na třetí místo v tabulce, s čtyřbodovou ztrátou na první pozici. Pro Verušičky měla prohra ještě další dohru, když přišly o první místo, na které se posunula rezerva Toužimi, která v domácím prostředí povinně pokořila tepelské béčko třemi góly.

Gólové hody si řádně užila žlutická rezerva, která se představila v Bochově v souboji s tamním béčkem. To brankově vůbec nešetřila a nasázela mu devět branek.

Nejpilnějším kanonýrem v trikotu vítěze byl Marián Bok, který si připsal na střelecký účet hattrick. Gólově žhavo bylo i v Otročíně, kde se představily Stanovice. I ty slavily devítibrankové vítězství. V týmu Stanovičáků se hned dva kanonýři blýskli hattrickem, a to Daniel Rubický a Jakub Nagy.

Výsledkový servis:
Bochov B – Žlutice B 0:9 (0:3). Branky: 22. Píša Jaroslav, 27. Bok Marián, 29. Razím Daniel, 52. Bok Marián, 60. Vorel Jan, 61. Beran Jaromír, 65. Bok Marián, 67. Vorel Jan, 75. Čihoský Jiří.

Otročín – Stanovice 3:9 (1:5). Branky: 17. Beníšek Filip, 79. Beníšek Filip, 88. Jonáš Lukáš – 20. Nagy Jakub, 27. Nagy Jakub, 29. Bauer Jan, 31. Rubický Daniel, 35. Rubický Daniel, 54. Nagy Jakub, 64. Hrudkaj Lukáš, 67. Rubický Daniel, 75. Bauer Jan.

Verušičky – Útvina 1:2 (0:1). Branky: 70. Berky Petr – 15. Staněk Patrik, 89. Lipavský Ladislav.

Toužim B – Teplá B 3:0 (1:0). Branky: 32. Paluch Jan, 52. Havlovic Josef, 79. Štádler Jiří.

Ve středu v Perninku na dohrávku

Ve středu, tedy 20. dubna, se půjde v Perninku na dohrávku čtrnáctého kola III. třídy, skupiny A, ve které se proti sobě postaví od 17.30 hodin Sokol Pernink a Baník Pila B. Horalům patří v tabulce předposlední pozice s třináctibodovým ziskem, zatímco pilská rezerva je na tom o něco lépe, když se drží v tabulce skupiny A na průběžné šesté příčce se šestnáctibodovým ziskem. Na horském vzduchu tedy budou Piláci ve středeční podvečer tvrdit roli favorita.