V úvodním kole podzimní části totiž byli kanonýři jednotlivých týmů velmi dobře střelecky naladěni, tedy až na ty z týmu Údrče, kteří měli v prvním kole naordinováno fotbalové volno.

V zahajovacím kole tak slavily výhru pouze domácí týmy. Sedlecká rezerva rozebrala dvěma hattricky Olšová Vrata, Stanovice pak obrátily nepříznivý stav v souboji s Krásným Údolím ve svůj prospěch a pilské béčko doma sestřelilo pěti góly jedenáctku Otročína.

Výsledky, I. kolo

Sedlec B – Olšová Vrata 6:0 (1:0)
Dva hattricky a bylo po Olšovkách. V prvním poločasu se Sedlec na svém pažitu střelecky značně trápil, zejména při stoprocentních šancích Oldy Kozla nebo Vladimíra Vály. Jedinou branku domácího výběru měl na svědomí střídající Jan Budil, který se pořádně nerozehřál na hřišti na provozní teplotu, když pobyl na hrací ploše ani ne dvě minuty a tečovanou střelou poslal svůj tým do vedení. Ve druhém poločase už to bylo ze střeleckého pohledu v podání sedleckých borců o něčem jiném. V 50. minutě zvýšil vedení Kozel, který hlavou zužitkoval centr Budila. V 55. minutě se Sedlec radoval znovu, když se neohroženě dostal do pokutového území hostů Kozel, který následně šajtlí á la Tomáš Rosický rozjásal potřetí sedlecké ochozy. O sedm minutek později si vytáhlý útočník Sedlece připsal na své konto hattrickovou střelu, když vystihl špatnou rozehru hostů, obhodil si brankáře a míč následně uklidil do prázdnotou zívající svatyně. Další branku měl na svědomí Jan Budil, který využil zmatku před brankou soupeře. I poslední branka domácích padla po vzorné spolupráci sedleckých hrotů, to když Kozel načechral balon do šestnáctky pro Budila, který nadvakrát překonal brankáře hostů a tím dovršil svůj hattrick. Rozhodčí: Jan Sakáč.

Stanovice – Krásné Údolí 4:1 (0:1)
Hosté sice vyhráli první poločas brankou z kopaček šutéra Ondřeje Olejníka, ale domácí neponechali po obrátce stran nic náhodě a ukazatel skóre po dvou brankách Radka Landmaiera a jedné Jaroslava Kratochvíla a Jaroslava Tischera obrátili ve svůj prospěch. Rozhodčí: Josef Körmöczi. ŽK: 0:3.

Pila B – Otročín 5:2 (3:0)
Domácím vystřílel první podzimní výhru třemi góly ostrostřelec František Pokrupa. O zbylé dva zásahy Piláků se podělili František Kosec a Vlastimil Šimůnek. Za mužstvo hostů se poté brankově radovali Aleš Kroupa a Kamil Baxa. Rozhodčí: David Jati.