Po strastiplném duelu se nakonec oba soupeři rozešli smírem, a tak se na čele tabulky po nerozhodném výsledku přece jen udržel díky lepšímu skóre Sedlec B. Tři body vybojovala Údrč na půdě Olšových Vrat a tři body bral i Otročín, který pokořil Stanovice.

Výsledky, 2. kolo

Pila B – Sedlec B 2:2 (0:1)
Oba týmy nastoupily do utkání nekompletní. Pilské béčko o devíti a sedlecké o deseti hráčích, a to ještě s novicem Martinem Jíchou, který si v sedleckém dresu odbyl svou premiéru v úctyhodném věku, a to ve 48 letech. Sedlec ale už nikoho nečekal, kdežto Pila se těšila, až dohraje jejich áčko a tým doplní. To se také během první půle stalo, Pila ho dohrála v jedenácti, ale stejně prohrála. Vedení Sedlece zařídil střelou z otočky Jan Justa. Do druhého poločasu nastoupil v sedleckém dresu navrátilec Löffler, který dorazil na utkání na kole. I přesto to byl domácí tým, který měl na své straně lepší hráčský materiál a držel otěže zápasu ve svých rukách. V tom Pilákům pomohla i hrubka v podání sedleckého brankáře Malíka, který nechal míč po přímém kopu před sebou skočit, ten se rázem odrazil od břevna a pro domácího útočníka už to nebyl velký problém zasunout balon do sedlecké svatyně. Poté se mohl brankově prosadit po přihrávce Kozla sedlecký Patera, ale bez úspěchu. To, co se nepovedlo Sedleci, povedlo se Pile, která se tak poprvé v utkání ujala vedení. Pila však i nadále soupeři značně zatápěla, ale již bez brankového efektu. V 90. minutě srdnatě bojující Sedlec vyrovnal po pohledné akci Vály s Gondou, který upaloval sám na branku domácícho výběru a s ledovým klidem zařídil svému týmu hodně cenný bod. Rozhodčí: Milan Karban.

Stanovice – Otročín 0:2 (0:1)
Hostům zařídili první výhru v podzimní části přesnými zásahy Viktor Grban a Kamil Baxa. Rozhodčí: Robert Botoš. ŽK: 0:3.

Olšová Vrata – Údrč 1:3 (1:2)
V zajímavém souboji se nakonec radovali z výhry hosté, za které mířili přesně mezi tři tyče Josef Tomka, Miroslav Kožený a Petr Hebert. Za domácí si připsal na své konto čestný úspěch David Hlavín. Rozhodčí: Radim Vrba. ŽK: 1:2.